Kogekursus for hostel-værter: Suveræne succeser

  24. Jan. 2012

  Kogekursus

  Nu kan du tillade dig at være endnu mere kræsen, når du booker ophold på et af Danhostels 95 vandrerhjem

  Danhostel Ishøj Strand er, igen i år, vært ved det årlige kokke kursus for vandrerhjemsværter - i år bl.a. med inspiration fra Birgitte Escherich fra DR1 programmet ”Ha det godt”. Med sig har hun veninden og kollegaen gennem mange år, Tina Scheftelowitz, som bl.a. har skrevet bestseller kogebogen “Suveræne Salater og Brillante Buffeter”.

  På kokkeskolen skal Tina og Birgitte give 28 Danhostel værter ny inspiration inden for smag, kvalitet, tilberedning og allervigtigst sundhed. De to professionelle piger evner af få mange af deres læsere og tv seere til at spise rigtig sundt. Det kommer nu også Danhostels over 1 mil. gæster til gode.

  Vi følger de nye trends - og lytter til vores gæster

  Suveræne Successer

  På kurset skal værterne finde inspiration til at lave lækre mellemmåltider, der kan erstatte eller supplere eftermiddagskagen som serveres for gæsterne hver dag. De får den nyeste viden om smag og dens betydning for sundhed - samt nemme, enkle ernærings- og smags tricks.

  Når kogekurset er slut går værterne i køkkenet og laver Suveræne Salater og en Brillant Buffet, med udgangspunkt i den netop tilegnede viden, og pigernes opskrifter.

  ”Vi udvikler løbende på vores køkkenkoncepter og lytter til vores gæster. Gæsterne er den bedste inspirationskilde for at følge trends.” siger Inge Ulrich Ernst, vært på Danhostel Ishøj Strand ”vores gæster stiller store krav til sund og varieret kost, og vi vil gerne kunne tilfredsstille et stort publikum, der spænder fra feriegæster, lejrskoler og sportsklubber til kursister” fortæller Inge Ulrich Ernst.

  De nye retter er forårsretter – så Danhostels gæster kan forsat se frem til en kulinarisk oplevelse, når de gæster et af de 95 vandrerhjem.

  Kurset gennemføres over to dage, den 23. og 24. januar 2011, for 28 tilmeldte værter.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er