Kunsthåndværk, juleknas og punch

16. Nov. 2011

Sønderborg

Det er for alvor blevet jul i Danmark. Både i Sønderborg og Flensborg er der linet op til julehygge i de smukke gader. Med musik og underholdning for børn og voksne.

Julestemningen begynder for alvor i Sønderborg den 17., 18. og 19. december. Her åbner det hyggelige julemarked hvor du kan smage på gløgg, æbleskiver og mjød. Der er også mulighed for ar købe honninghjerter og julekager, se på flot håndværk og naturprodukter og nyde en fadøl eller romtoddy. Du kan shoppe i 20 pyntede træhytter og opleve jul som i gamle dage.

Julemarkedet I Sønderborg er åbent

Fredag d. 17. dec. kl. 13.00 - 19.00

Lørdag d. 18. dec. kl. 10.00 - 17.00

Søndag d. 19. dec. kl. 10.00 - 17.00

Se programmet her

Flensborg
Også Flensborg julehygger i weekenden den 17. - 19. december. Det foregår i den lange og smukke shopping gade. Centrum på julemarkedet er den store julepyramide omkranset af boder med kunsthåndværk, jule knas og punch.

Når julegaverne er indkøbt og benene er trætte, så er det tid til et velfortjent hvil. Fuldend derfor julehyggen med et ophold på Danhostel Sønderborg- Vollerup. Benyt dig af deres tilbud på overnatning og stor morgenbuffet.

Juletilbud på Danhostel Sønderborg-Vollerup ( også gældende i januar)
2 overnatninger og stort morgenbuffet:
2 voksne i dobbeltværelse med bad/toilet fra 990 kr.
2 voksne + 2 børn u. 12 år i familieværelse med bad/toilet fra 1140 kr.
Prisen er med eget sengelinned og Danhostel rabatkort.

Alle gæster i december bydes velkommen med gløgg eller kaffe.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.