Kunsthåndværk, juleknas og punch

16. Nov. 2011

Sønderborg

Det er for alvor blevet jul i Danmark. Både i Sønderborg og Flensborg er der linet op til julehygge i de smukke gader. Med musik og underholdning for børn og voksne.

Julestemningen begynder for alvor i Sønderborg den 17., 18. og 19. december. Her åbner det hyggelige julemarked hvor du kan smage på gløgg, æbleskiver og mjød. Der er også mulighed for ar købe honninghjerter og julekager, se på flot håndværk og naturprodukter og nyde en fadøl eller romtoddy. Du kan shoppe i 20 pyntede træhytter og opleve jul som i gamle dage.

Julemarkedet I Sønderborg er åbent

Fredag d. 17. dec. kl. 13.00 - 19.00

Lørdag d. 18. dec. kl. 10.00 - 17.00

Søndag d. 19. dec. kl. 10.00 - 17.00

Se programmet her

Flensborg
Også Flensborg julehygger i weekenden den 17. - 19. december. Det foregår i den lange og smukke shopping gade. Centrum på julemarkedet er den store julepyramide omkranset af boder med kunsthåndværk, jule knas og punch.

Når julegaverne er indkøbt og benene er trætte, så er det tid til et velfortjent hvil. Fuldend derfor julehyggen med et ophold på Danhostel Sønderborg- Vollerup. Benyt dig af deres tilbud på overnatning og stor morgenbuffet.

Juletilbud på Danhostel Sønderborg-Vollerup ( også gældende i januar)
2 overnatninger og stort morgenbuffet:
2 voksne i dobbeltværelse med bad/toilet fra 990 kr.
2 voksne + 2 børn u. 12 år i familieværelse med bad/toilet fra 1140 kr.
Prisen er med eget sengelinned og Danhostel rabatkort.

Alle gæster i december bydes velkommen med gløgg eller kaffe.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.