Mød værterne på Danhostel Aarhus City

  Cecilie Karlsson

  Når i besøger vores Danhostel Aarhus City midt i Smilets by, står Maria, Samson og Klaus klar til at tage godt imod gæster, sammen med deres skønne ansatte.

  Mød Maria, Samson, og Klaus – værtsteamet på Danhostel Aarhus City. 

  Alle med erfaring indenfor branchen er deres fælles ambition og drivkraft at skabe det hyggeligste hostel i smilets by, Aarhus. 

  ”Noget af det bedste ved at være Danhostel vært er at skabe den bedste og sjoveste arbejdsplads for vores ansatte. Vi spiser sammen hver dag, og en gang om ugen ryder vi caféen så vi kan dyrke hostel-fitness! Vores gæster kan mærke at vi har det sjovt på arbejdet og kvitterer med byens bedste rating på service og personale.” 

  Danhostel Aarhus har et enormt fokus på at være en del af lokalsamfundet. Der bliver ofte arrangeret sociale events for uddannelsesinstitutioner og andet, såsom: filmaftener, brætspil, studiecaféer, karaoke, barbecues, live musik og meget mere. ”Vi ønsker at kreere mødet mellem vores gæster og de lokale i Aarhus. Vi har derudover hørt at vi har opnået kaldenavnet: Hostel Of Hugs, hvilket passer meget godt til den måde vi oplever vores eget sted”

  Danhostel Aarhus City kom til i 2018 og råder over 74 værelser med en central beliggenhed i centrum af Aarhus. ”Vi bryster os over vores beliggenhed og vores rigt hyggelige arbejdsplads, men vi bryster os også over vores bæredygtige profil. Vi har iværksat mange tiltag for at bidrage positivt til miljøet. Vores indretning og møbler er i store træk genbrug: Vi har stort fokus på affaldssortering og spild: og vi er pt i gang med at implementere en ny Nudging-løsning, med et ønske om at motivere vores gæster til at reducere brugen af badevand”

  Vi glæder os meget til fremtiden med Maria, Samson og Klaus på Aarhus City. Læs mere om Danhostel Aarhus City her

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.