Mød værterne på Danhostel Copenhagen Bellahøj

  04. Mar. 2022
  Cecilie Karlsson

  Et stenkast fra Københavns centrum finder du Danhostel Bellahøj, beliggende i naturskønne omgivelser. Her møder du værterne Mette og Camilla, som sammen med deres skønne personale altid sørger for at sikre deres gæster en dejlig oplevelse.

  Mød Mette og Camilla, værterne på Danhostel Copenhagen Bellahøj

  Mette har arbejdet på Bellahøj de sidste 5 år og Camilla blev fastansat som receptionistmanager d. 10. januar 2022 efter at have været på deltid i receptionen i et par år.
  For Mette og Camilla er det blandt andet den personlige relation man kan få til tilbagevendende gæster og personalet, der sætter præg på hverdagen og gør det at drive et hostel ekstra sjovt;

  ”Vi har rigtig mange tilbagevendende gæster som man kan få et mere personligt forhold til. Lejrskoler og kursister kommer igen år efter år og det er en fornøjelse at kunne genkende dem og dele oplevelser og forandringer i huset med dem år efter år.”

  Danhostel Bellahøj er et lille team bestående af 13 ansatte der råder over huset med 69 værelser og plads til 218 gæster. Det at teamet er lidt mindre gør, at selvom man sjældent er på vagt samtidig, kender personalet hinanden. 

  ”Jeg fornemmer at stedet er svært at give slip på, når man først har været ansat her. Vi har mange tidligere medarbejdere der besøger os ofte og de medarbejdere der er ansat her, virker glade for at komme her. Vi er en familie der hjælper hinanden så godt som vi kan. Ydermere kan jeg se på vores ratings at gæsterne også fremhæver personalet som noget af det bedste som Danhostel Bellahøj har at tilbyde. Hver dag yder de en fantastisk service, de er behjælpsomme både over for gæsterne men også i huset. Det er dejligt at se et dedikeret personale, der vil gå de ekstra skridt det kræver for at huset er i drift.”

  For Mette og Camilla er det at teamet er småt blot en fordel. Den personlige relation er af stor betydning og bidrager til, at det er en dejlig arbejdsplads at være på.
  ”Fremadrettet kunne det være fantastisk at få gang i flere renoveringer af huset og værelserne, ellers håber vi bare at vi befinder os nogenlunde samme sted som nu. Alt i alt, et rart sted at møde ind hver dag”

  Danhostel Bellahøj er et bevis på at et personale i harmoni kan gøre en travl hverdag til en fornøjelse. 
  Vi glæder os til at se hvad fremtiden byder på for Mette, Camilla og resten af Danhostel Bellahøj.

  Læs mere om Danhostel Copenhagen Bellahøj her
   

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er