MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig

  23. Jan. 2020
  Anette Brylov

  Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.

  Navn: Line Juhl Kronow
  Vært på: Danhostel Sandvig, Bornholm
  Antal år i Danhostel: 7 år som medarbejder på Danhostel Hovedkontor og 1 måned som vært.

  Hvor er du født og opvokset?
  Jeg er født på en gård i Olsker Sogn på Bornholm, og har boet et par år i Gudhjem, men det meste af tiden i Rønne hvor jeg er vokset op, fra da jeg var 6 år. Først som 22-årig flyttede jeg til København. Og nu 15 år efter tilbage til Bornholm.

  Hvor har du sidst holdt ferie i Danmark?
  Hvis en endagstur tæller, så var vi en tur til Møn i sommers, som vi har været i tre år i træk. Her har vi nydt en tur på Møns Klint og Geocenteret samt spist en god frokost i Stege og gået en tur i byens gader. Vi kører også altid lidt syd på fra Møns Klint, og kigger efter fossiler, der hvor der ikke kommer så mange mennesker. Møn minder på mange måder om Bornholm, og derfor har den været et godt afbræk fra en travl hverdag i København.  

  Hvor er dit yndlingssted at holde ferie i Danmark?
  Det er svært at sige. Vi har de sidste mange år set ret meget af Danmark, og der er så mange skønne steder. Men en af de gode ture har været oppe omkring Thyborøn og Vesterhavet med et smut i Mønsted Kalkgruber.

  Hvilket sted i Danmark vil du gerne besøge, som du ikke har været før?
  Jeg ville gerne til Rømø og prøve at komme helt ud på vaden. Vi har været i Ribe, men der kom vi aldrig rigtig ud på vadehavet. Så en tur til Rømø må være det næste på ønskelisten.

  Hvad er det bedste ved at holde ferie i Danmark?
  Det bedste er, at man opdager hvor smukt et land, vi faktisk bor i. Man opdager, at man ikke behøver at rejse til fjerne himmelstrøg for at se noget virkelig smuk og dejlig natur, for vi har det lige herhjemme, vi skal bare ud og finde det.

  Hvad vil du sige til dem, der normalt ikke holder ferie i Danmark?
  Giv jer selv chancen for at blive forelsket i jeres eget land! Planlæg en tur hvor I først har undersøgt, hvad der er af attraktioner i et område, og så tag bilen og kør ud i det blå. Vi har så meget, man kan opleve i vores lille land, og der er ferier til mange år her i landet med nye oplevelser hver gang.

  Hvad er det bedste ved at være vært på et Danhostel?
  Det ved jeg ikke endnu, for min tid som vært er ikke rigtig begyndt for alvor. Men det jeg ser frem til, er muligheden for at gøre en masse mennesker glade og opleve familier på ferie, som gerne vil ud og se alt det, Bornholm har at byde på.

  Hvad vil du gerne fremhæve ved dit eget Danhostel, hvis du KUN må nævne en ting?
  Vores helt fantastiske beliggenhed. Vi er simpelthen plantet det bedste sted, man kan bo på Bornholm. Vi har Bornholms største attraktion i gåafstand. Vi har strand og klipper kun få hundrede meter væk. Tæt på Folkemødet og Allinge by, der er fyldt med liv og arrangementer både i og udenfor sæsonen.

  Hvilket andet Danhostel vil du anbefale vores gæster at besøge?
  Det er virkelig svært at vælge et ud, for jeg har besøgt rigtig mange Danhostels i min tid som medarbejder på hovedkontoret. Men som børnefamilie kan jeg anbefale steder som Danhostel Sønderborg-Vollerup. Er man et par, der søger god kvalitet, så kan Danhostel Ribe eller Danhostel Kolding helt klart anbefales. Vil man have en anderledes oplevelse så prøv Danhostel Vitskøl Kloster. Det dejlige ved Danhostel er jo, at alle stederne er unikke, og alle har gode værter med en masse at byde på.

  Læs mere om Danhostel Sandvig og book din overnatning her.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er

  Sjove måder at overnatte på
  | Cecilie Karlsson

  Bo på et gammelt sygehus? Et kloster? Arkitekttegnet hostel? Eller et designer hostel? Læs hvilke sjove måder du kan bo på hos os.