MØD VORES VÆRTER – 4 Angela Wiedemann – Vært på Danhostel Copenhagen Bellahøj

  13. Sep. 2017
  Line Juhl Kronow

  Vi har spurgt vores værter på ude på de forskellige Danhostels, om deres erfaring med ferie i Danmark. Angela er vært på et stort hostel i udkanten af København, men er opvokset i det jyske. Kan man mon høre det på hende, når man besøger stedet?

  Navn: Angela Wiedemann
  Vært på: Danhostel Copenhagen Bellahøj
  Antal år i Danhostel: 32 år og de sidste 13 år som vært.

  Hvor er du født og opvokset?
  Jeg er født i Glasgow Skotland i 1972. Min forældre flyttede til Grenaa i 1974. Jeg er opvokset i Grenaa.

  Hvor har du sidst holdt ferie i Danmark?
  Til nytår. Vi var en tur i Grenaa for at besøge familie og venner. Grenaa er en skøn by med en lækker strand og flere seværdigheder tæt på. Her kan nævnes Kattegat Centret, Djurssommer Land og Ree park. Det er ærgerligt at Danhostel Grenaa lukkede ned for nogle år siden. Det var et skønt hostel med mange muligheder. 

  Hvor er dit yndlingssted at holde ferie i Danmark?
  Der findes mange dejlige steder i Danmark, som er gode feriesteder. Men hvis jeg skal nævne et par steder så er Bornholm og Samsø blandt mine favoritter på steder i Danmark, hvor jeg elsker at holde ferie. Det er som om når man ankommer til øerne, så er der en dejlig ro og ingen stress.

  Hvilket sted i Danmark vil du gerne besøge, som du ikke har været før?
  Der er flere steder jeg gerne vil besøge rundt om i landet, men hvis jeg skal vælge et hvor jeg ikke har været før så må det blive et sted oppe i Nordsjælland. Der har vi ikke været på ferie og har kun set og hørt rigtig meget godt om det. Der ligger flere skønne Danhostels i det nordsjællandske, som absolut er et besøg værd.

  Hvad er det bedste ved at holde ferie i Danmark?
  Det bedste ved at holde ferie i Danmark er, at vi får lidt mere viden om skønne steder rundt om i landet og for os specielt, så er ferietiden lig med familietid. Da vi bor på Danhostel Copenhagen Bellahøj og langt det meste af vores familie bor i Grenaa, så går ferien med familie- ”hygge”.

  Hvad vil du sige til dem der normalt ikke holder ferie i Danmark?
  Prøv at udforske Danmark på cykel. Da vores børn var små så var vi på cykelferie på Samsø flere gange. Det var et kæmpe hit.

  Hvad er det bedste ved at være vært på et Danhostel?
  Vi møder gæster fra hele verden, som glæder sig til, at se hvad vi som turist land har at byde ind med.

  Hvad vil du gerne fremhæve ved dit eget Danhostel, hvis du KUN må nævne en ting?
  At selvom vi er tæt på København (4 km.), så ligger vi i grønne omgivelser med plads til fred og ro efter en hektisk dag inde i København Centrum.

  Hvilket andet Danhostel vil du anbefale vores gæster at besøge?
  Vi har rigtig mange fantastiske Danhostels rundt omkring i landet, så lige at nævne et specifikt Danhostel kan jeg ikke. Men jeg kan sige, at vores kæde rummer så mange forskellige Danhostels så der er noget for enhver smag uanset om man er til storbys ferie, ø ferie, naturferie eller sportsferie og langt de fleste Danhostels har plads til familier i alle størrelser.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er