MØD VORES VÆRTER – 6 Bettina Sjøstrøm – Vært på Danhostel Sandvig

27. Sep. 2017
Line Juhl Kronow

Vi tager en tur til solskinsøen Bornholm og hilser på en af vores nyere værter, nemlig Bettina som er vært på Danhostel Sandvig.

Navn: Bettina Sjøstrøm
Vært på: Danhostel Sandvig
Antal år i Danhostel: Vi har ejet dette sted siden 1990, men blev en del af Danhostel i 2016.

Hvor er du født og opvokset?
Jeg er født og opvokset på Bornholm. Jeg har boet her hele mit liv, på nær 1/2 år i min ungdom.  Jeg sætter stor pris på den alsidige natur vi har herover, samt at være tæt på havet. 

Hvor har du sidst holdt ferie i Danmark?
I juni 2016 var vi nogle få dage ved Jammerbugten. Jeg elsker havet og fortrækker at holde ferie ved et eller andet hav - til trods for eller måske netop fordi jeg er øbo.

Hvor er dit yndlingssted at holde ferie i Danmark?
Jeg elsker Vesterhavet og der er mange skønne steder at holde ferie.

Hvilket sted i Danmark vil du gerne besøge, som du ikke har været før?
Jeg har set meget af Danmark, da mange af mine barndomsferier blev holdt forskellige steder i vores eget land. Så jeg håber at min næste danske ferie, bliver et gensyn med Skagen, som jeg besøgte første gang i 1968.

Hvad er det bedste ved at holde ferie i Danmark?
Det synes jeg helt klart er de korte afstande og den store alsidighed. Til trods for at vi er et lille land, findes der meget forskellig natur og mange spændende turistattraktioner at besøge.

Hvad vil du sige til dem der normalt ikke holder ferie i Danmark?
Jeg vil sige at det skal de prøve. Der er så mange dejlige steder. Hvis man så vælger at bo på Danhostel, så får man en god og prisvenlig overnatning. 

Hvad er det bedste ved at være vært på et Danhostel?
Det bedste ved at være vært, er glæden ved at hjælpe andre. Jeg nyder virkelig, når jeg kan dele ud af min viden om vores dejlige ø og give gæsterne gode råd med på vejen.

Hvad vil du gerne fremhæve ved dit eget Danhostel, hvis du KUN må nævne en ting?
Det er svært når man kun må fremhæve en enkelt ting, men det må så blive beliggenheden. Vi er placeret lige ved foden af Hammerknuden, i gåafstand til Hammershus og så er der kun 200 meter til hvid sandstrand og den lille hyggelig havn.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.