MØD VORES VÆRTER – 6 Bettina Sjøstrøm – Vært på Danhostel Sandvig

27. Sep. 2017
Line Juhl Kronow

Vi tager en tur til solskinsøen Bornholm og hilser på en af vores nyere værter, nemlig Bettina som er vært på Danhostel Sandvig.

Navn: Bettina Sjøstrøm
Vært på: Danhostel Sandvig
Antal år i Danhostel: Vi har ejet dette sted siden 1990, men blev en del af Danhostel i 2016.

Hvor er du født og opvokset?
Jeg er født og opvokset på Bornholm. Jeg har boet her hele mit liv, på nær 1/2 år i min ungdom.  Jeg sætter stor pris på den alsidige natur vi har herover, samt at være tæt på havet. 

Hvor har du sidst holdt ferie i Danmark?
I juni 2016 var vi nogle få dage ved Jammerbugten. Jeg elsker havet og fortrækker at holde ferie ved et eller andet hav - til trods for eller måske netop fordi jeg er øbo.

Hvor er dit yndlingssted at holde ferie i Danmark?
Jeg elsker Vesterhavet og der er mange skønne steder at holde ferie.

Hvilket sted i Danmark vil du gerne besøge, som du ikke har været før?
Jeg har set meget af Danmark, da mange af mine barndomsferier blev holdt forskellige steder i vores eget land. Så jeg håber at min næste danske ferie, bliver et gensyn med Skagen, som jeg besøgte første gang i 1968.

Hvad er det bedste ved at holde ferie i Danmark?
Det synes jeg helt klart er de korte afstande og den store alsidighed. Til trods for at vi er et lille land, findes der meget forskellig natur og mange spændende turistattraktioner at besøge.

Hvad vil du sige til dem der normalt ikke holder ferie i Danmark?
Jeg vil sige at det skal de prøve. Der er så mange dejlige steder. Hvis man så vælger at bo på Danhostel, så får man en god og prisvenlig overnatning. 

Hvad er det bedste ved at være vært på et Danhostel?
Det bedste ved at være vært, er glæden ved at hjælpe andre. Jeg nyder virkelig, når jeg kan dele ud af min viden om vores dejlige ø og give gæsterne gode råd med på vejen.

Hvad vil du gerne fremhæve ved dit eget Danhostel, hvis du KUN må nævne en ting?
Det er svært når man kun må fremhæve en enkelt ting, men det må så blive beliggenheden. Vi er placeret lige ved foden af Hammerknuden, i gåafstand til Hammershus og så er der kun 200 meter til hvid sandstrand og den lille hyggelig havn.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.