MØD VORES VÆRTER – 7 Lasse Uldahl Borch – Vært på Danhostel Copenhagen Amager

22. Nov. 2017
Line Juhl Kronow

Lasse fra Danhostel Copenhagen Amager er opvokset på stedet, da hans forældre i sin tid drev det. Her kan du høre lidt om hans bud på en god ferie i Danmark.

Navn: Lasse Uldahl Borch
Vært på: Danhostel Copenhagen Amager
Antal år i Danhostel: 31

Hvor er du født og opvokset?
Jeg er født i Roskilde, men opvokset på Danhostel Copenhagen Amager. Jeg elsker alt ved København og Amager. Den unikke natur vi har på Amager Fælled, med masser af dyreliv og fantastiske områder hvor jeg legede som barn – og hvor jeg nu tager mine egne drenge med på cykeltur for at fange haletudser i søen, eller kælke på "Højen".

Og når man så samtidig kun har 4 km til København er det svært ikke at føle man får det bedste fra 2 verdener – for både Malou (min kone og partner) og jeg selv er samtidig glade for både shopping, "liv" og gode restauranter.

Hvor har du sidst holdt ferie i Danmark?
Jeg har sidst været nogle dage i Århus, med hele familien. En fantastisk lille storby, med lidt af det samme som jeg elsker ved København/Amager. Lækre parker hvor vi kunne brænde krudt af – men også flotte museer mv, hvor vi kunne få gode input til både store og små.

Vi boede selvfølgelig på Danhostel Århus, som ligger så fantastisk smukt midt i Riis skov.

Hvor er dit yndlingssted at holde ferie i Danmark?
Naturen omkring Kalundborg har altid fascineret mig. Markerne og det kuperede terræn synes jeg viser Danmark fra sin aller flotteste side.

Hvilket sted i Danmark vil du gerne besøge, som du ikke har været før?
Jeg har stadig til gode at komme til ringridning i Sønderborg, hvilket jeg har hørt mange gode og fornøjelige historier om.

Hvad er det bedste ved at holde ferie i Danmark?
Det bedste er at man altid er i køreafstand. Jeg er en af dem der holder virkelig meget af tiden i bilen. Når jeg er med familien, nyder jeg samværet med både Malou og vores drenge. Og når jeg er alene, er det virkelig afstressende og dejligt at få "tømt hovedet" eller tænkt nye idéer og projekter grundigt igennem.

Hvad vil du sige til dem der normalt ikke holder ferie i Danmark?
PRØV DET! Der er så mange forskellige oplevelser og tilbud inden for grænserne - og så er det hele omgivet af vores fantastiske natur!

Hvad er det bedste ved at være vært på et Danhostel?
Det er helt klart alle de forskellige mennesker man møder. Vi har jo mange forskellige mennesker herude og de er her ALLE sammen for at opleve noget. Om det så er naturen, seværdighederne eller de måske er til konference - så er de her alle sammen for at opleve. Det er virkelig en hverdag man ikke får ret mange steder.

Hvad vil du gerne fremhæve ved dit eget Danhostel, hvis du KUN må nævne en ting?
Personalet! Uden dem var vi intet – og uden dem ville vores gæsters oplevelse kun være en god seng at sove i – men uden hele den varme gæstfrihed vi alle nyder at give.

Hvilket andet Danhostel vil du anbefale vores gæster at besøge?
Jeg har altid syntes at Danhostel Helsingør har en af landets bedste placeringer – lige ud til Øresund!

Så har man ikke været der forbi - så er det klart en tur værd!

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.