Nakskov – mere end udkant.

31. Aug. 2017
Line Juhl Kronow

Nakskov er nok mest kendt for at være en del af udkants Danmark, men det er synd, for Nakskov har rigtig meget at byde på. Danhostel Nakskovs værter, har her et bud på hvilke perler I kan besøge, i og omkring Nakskov.

I 2016 blev Nakskov Fjord optaget som 1 ud af kun 5 naturparker i Danske Naturparker. Når man tager et ophold på Danhostel Nakskov, er der rig mulighed for at opleve den fantastiske natur på tætteste hold, da man kan komme på sejlture på Danmarks ørigeste fjord, med sine 10 øer og holme man cykle eller gå langs Nakskov Fjord, Femern Bælt og Østersøen, der er stier fra Nakskov til Rødbyhavn, hvor man kan observere et både sjældent og rigt plante- og fugleliv.

Gourmet og Gårdbutikker
Danhostel Nakskov ligger også meget centralt, hvis man vil opleve "Hele Danmarks spisekammer", der producerer og leverer de fineste råvarer til både ind- og udland og rigtig mange restauranter. Besøg f.eks. Frederiksdal ca. 10 km væk, hvor de laver en af landets fineste kirsebærvine, der har fået flere internationale priser eller Knuthenlund ca. 19 km væk, med sit fantastiske økologiske kød og sine berømte økologiske, prisvindende oste. Begge steder er der gårdbutikker.

Nakskov by
2 km fra Danhostel Nakskov ligger Nakskov, en af landets ældste byer der i 2016 fejrede 750 års jubilæum som købstad. Byen, der med sin flotte kirke, store havnefront og gamle stræder, vidner om en by med en lang historie. Nutidens Nakskov byder også på flere museer, restauranter, cafeer og hyggelige handelsgader med specialbutikker.

Oplevelser tæt på
Der er ca. en halv times kørsel til Lalandia Rødby, det samme gælder Knuthenborgs Safaripark. Der er altså mange gode muligheder for oplevelser i Nakskov og omegn. Måske en smuttur til Tyskland og lidt shopping også kan klemmes ind, når nu I er så tæt på Rødby.

Vil du vide mere om Nakskov som turistområde kan du finde mere her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.