Nyd efterårsferien væk fra den hektiske hverdag

06. Okt. 2011

Henne Strand

Foto: Danhostel Henne Strand

Henne Strand er, om sommeren, en pulserende ferieby ved Vesterhavet. Byen tilbyder både hav, shopping og en unik natur med 16 Km. Hvid sandstrand.

Kan du forestille dig en bedre efterårsferie, end at sidde foran pejsen efter en dejlig dag ved havet, og nyde de søde Danhostel værters selskab. De har så mange spændende historier at fortælle:-)

Danhostel Henne Strand er noget helt specielt. Vandrerhjemmet ligger midt i en moderne ferieby, men træder man ind i huset, så oplever man noget så sjældent som husets sjæl. Hver aften byder værtsparret på gratis kaffe og the med brød, ved langbordet foran den åbne pejs.

Skønne oplevelser for hele familien

Om dagen kan tiden bl.a. fordrives med dejlige traveture langs stranden og bag klitrækken eller bilture til plantager med kronhjorte. Prøv også en tur til fugleområderne ved Tipperne og Skallingen og oplev etableringen af det nye store natur/søområde ved Fiilsø. Det er måske sidste gang du får mulighed for at gå tørskoet på arealet.

Mandag aften d. 17. okt. Er der på højskolevis et foredrag om lokalområdet i vikingetiden.
Sommerhus- ejere/gæster kan deltage. Gratis for dig når du bor på Danhostel Henne Strand

Torsdag aften d. 20. okt. er der fællessang og folkedans med instruktion, sommerhusejere/-gæster kan deltage. Gratis for dig når du bor på Danhostel Henne Strand.

Dansk Ornitologisk Forening arrangerer medlems-tur til Fiilsøområdet den 26. okt.

Kom og nyd nogle dejlige dage ved Vesterhavet.

Pakketilbud
4 personer i et 4 køjesrum, 2 overnatninger, med morgenmad og sengelinned - Pris: 1320 kr.

Betaling ved ankomst eller afrejse. Prisen inkluderer nyt eller fornyelse af vandrerhjemskort
medbringes sengelinned og laves egen morgenmad fratrækkes hhv. 480 og 240 kr.

Konklusion: Ved medbragt sengelinned og benyttelse af vores køkken kan du/dine venner/din familie have et par spændende og billige dage væk fra den hektiske hverdag.

Book din efterårsferie på Danhostel Henne Strand her

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.