Så er der Flamenco på Danhostel Silkeborg

29. Mar. 2012

Flamenco

Gå ikke glip af spansk aften med Flamenco guitar & mad 

Fra vandrerhjem til varm Spansk Flamenco med guitar og mad. Oplevelses overnatninger er kommet for at blive.

Egentlig er der ikke noget nyt i, at man kan spise på Danhostel Silkeborg - de er endda berømte for deres morgenbuffet. Men Søndag den 17. april kl. 17.30, slår Danhostel Silkeborg dørene op for en anderledes "spisning". Den dag er det aftensmad med en helt speciel oplevelse. Vandrerhjemmet er nemlig vært for spansk aften med Flamenco, guitarmusik og mad.

Guitaristen Christian Sievert, som er Danmarks førende guitarist indenfor latinamerikansk musik, giver nemlig koncert på stedet, med spansk musik. Christian Sievert har spillet sammen med en række store navne på den danske og udenlandske scene, bl.a. Poul Dissing, Palle Mikkelborg og Savage Rose.

Mens gæsterne lytter til koncerten, som er i to sæt, serveres der lækker spansk inspireret buffet samt spansk rødvin.

Du har mulighed for at være med til arrangementet

Hvis du har lyst til en spansk oplevelse, så kan du reservere plads på e-mailadressen silkeborgguitarklub@gmail.com hos Eller Jan Blüthgen : 46 98 72 70

Prisen for arrangementet er kr.: 250,- incl. spansk inspireret buffet herudover kan der til rimelige priser købes God spansk vin.

Kommer du langvejs fra - så kan du booke en overnatning på Danhostel Silkeborg - så sover du godt!

Book din overnatning her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Ebeltoft er klar med 4 af de 17 FN Verdensmål.

Danhostel som kæde lavede i foråret 2019 et manifest og en ny strategi med en ambition om at få FN`s 17 verdensmål implementeret i Danhostels forretning i løbet af de kommende år. Flere Danhostels har allerede taget mange af initiativerne til sig. På Danhostel Ebeltoft har man implementeret 4 af de 17 Verdensmål i den daglige gang på vandrerhjemmet.

Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år
| Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.