Sidste udkald for ugens grøntsag

26. Mar. 2012

Grønsager

Vestsjællands eneste spisested med det økologiske spisemærke afslutter vintersæsonen efter 28 uger med ugens grøntsag.

Aftenens overskrift er denne aften "sæsonens bedste"

Spisesalen er åben den 29. marts, fra kl. 17:00-21:00, buffeten står fremme fra 18:00-19:00.

Der er tid til at nyde hinandens selskab før og efter maden..

Ulrikka og Jens Worsøe er ikke alene om at glæde sig over succesen, i gennemsnit har 40-50 personer deltaget i det ugentlige arrangement.

"Det har vist sig, at vi gættede rigtigt, da vi vurderede, at der er et stort ønske om at fokusere på grøntsager og ikke kødet, som man hidtil har gjort", siger værtsparret på Danhostel Kalundborg og fortsætter "vi laver 4-6 grøntsagsretter/salater og 1 gang suppe med udgangspunkt i ugens grøntsag, der serveres kartofler/ris/pasta/bulgur eller lign til - fx Hjemmebagt brød og lidt kød eller hvad vi synes der passer bedst".

Grøntsagerne er altid leveret fra den lokale leverandør af økologisk kød: Mineslund.

Der sælges øl/vin/vand og kaffe/te.

Der er postevand på bordene.

Pris pr voksen 125,- børn iflg. med voksne 60 kr.

Husk - Man bestiller en stol og ikke et bord :-)

For mere information kontakt Danhostel Kalundborg

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.