Sidste udkald for ugens grøntsag

    26. Mar. 2012

    Grønsager

    Vestsjællands eneste spisested med det økologiske spisemærke afslutter vintersæsonen efter 28 uger med ugens grøntsag.

    Aftenens overskrift er denne aften "sæsonens bedste"

    Spisesalen er åben den 29. marts, fra kl. 17:00-21:00, buffeten står fremme fra 18:00-19:00.

    Der er tid til at nyde hinandens selskab før og efter maden..

    Ulrikka og Jens Worsøe er ikke alene om at glæde sig over succesen, i gennemsnit har 40-50 personer deltaget i det ugentlige arrangement.

    "Det har vist sig, at vi gættede rigtigt, da vi vurderede, at der er et stort ønske om at fokusere på grøntsager og ikke kødet, som man hidtil har gjort", siger værtsparret på Danhostel Kalundborg og fortsætter "vi laver 4-6 grøntsagsretter/salater og 1 gang suppe med udgangspunkt i ugens grøntsag, der serveres kartofler/ris/pasta/bulgur eller lign til - fx Hjemmebagt brød og lidt kød eller hvad vi synes der passer bedst".

    Grøntsagerne er altid leveret fra den lokale leverandør af økologisk kød: Mineslund.

    Der sælges øl/vin/vand og kaffe/te.

    Der er postevand på bordene.

    Pris pr voksen 125,- børn iflg. med voksne 60 kr.

    Husk - Man bestiller en stol og ikke et bord :-)

    For mere information kontakt Danhostel Kalundborg

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt medlem i Danhostels bestyrelse
    | Anette Brylov Hansen

    Line Juhl Kronow er valgt ind i Danhostels bestyrelse

    Danhostel Roskilde søger ny forpagter
    | Anette Brylov Hansen

    Vil du stå i spidsen for et af de bedste og mest anerkendte vandrerhjem i Danmark?