Sjov i gaden ved Danhostel Haderslev

  07. Jun. 2012

  Fiat 500 Klub Danmark

  Foto: Fiat-træf på Danhostel Haderslev 

  I weekenden havde Danhostel Haderslev besøg af 20 små Fiat 500 biler fra "Fiat 500 Klub Danmark" de havde valgt at holde deres årlige træf i Haderslev.

  "Det var rigtigt hyggeligt og med meget nostalgi, at de gamle fine biler blev vist frem i bybilledet" siger Peter Jørgensen, vært på Danhostel Haderslev og fortsætter " De holdt træf her - og boede hos os fra fredag eftermiddag til søndag formiddag - med spisning og sjov i gaden".

  Udover at klubbens medlemmer mødes til diverse Fiat-træf rundt i landet, er det klubbens formål at samles til ture og hygge sig med deres biler samt hjælpe hinanden med tekniske tips, reservedelsoplysninger og meget andet.

  På klubbens hjemmeside kan du se hvor næste Fiat-træf holdes.

  Danhostel Haderslev ligger helt ned til Haderslev Dam, kun 10 min. fra centrum, men dog midt i naturen. Byen er omgivet af vand, med gode muligheder for udflugter på vandet, så som kanosejlads eller en dejlig udflugt med fjordbåden Helene til Årøsund og Lillebælts-øen Årø.

  Besøg Danhostel Haderslevs hjemmeside

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  VI HAR ÅBENT
  | Anette Brylov Hansen

  Skal du bruge et værelse i sommerferien - så skal du snart booke

  Danhostels holder åbent hen over julen
  | Anette Brylov Hansen

  Skal du bruge et værelse i juledagene, juleaften eller måske imellem jul og nytår? Så er der mange Danhostels der kan tilbyde dig dette.