Sjov i gaden ved Danhostel Haderslev

07. Jun. 2012

Fiat 500 Klub Danmark

Foto: Fiat-træf på Danhostel Haderslev 

I weekenden havde Danhostel Haderslev besøg af 20 små Fiat 500 biler fra "Fiat 500 Klub Danmark" de havde valgt at holde deres årlige træf i Haderslev.

"Det var rigtigt hyggeligt og med meget nostalgi, at de gamle fine biler blev vist frem i bybilledet" siger Peter Jørgensen, vært på Danhostel Haderslev og fortsætter " De holdt træf her - og boede hos os fra fredag eftermiddag til søndag formiddag - med spisning og sjov i gaden".

Udover at klubbens medlemmer mødes til diverse Fiat-træf rundt i landet, er det klubbens formål at samles til ture og hygge sig med deres biler samt hjælpe hinanden med tekniske tips, reservedelsoplysninger og meget andet.

På klubbens hjemmeside kan du se hvor næste Fiat-træf holdes.

Danhostel Haderslev ligger helt ned til Haderslev Dam, kun 10 min. fra centrum, men dog midt i naturen. Byen er omgivet af vand, med gode muligheder for udflugter på vandet, så som kanosejlads eller en dejlig udflugt med fjordbåden Helene til Årøsund og Lillebælts-øen Årø.

Besøg Danhostel Haderslevs hjemmeside

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.