Sjov i gaden ved Danhostel Haderslev

07. Jun. 2012

Fiat 500 Klub Danmark

Foto: Fiat-træf på Danhostel Haderslev 

I weekenden havde Danhostel Haderslev besøg af 20 små Fiat 500 biler fra "Fiat 500 Klub Danmark" de havde valgt at holde deres årlige træf i Haderslev.

"Det var rigtigt hyggeligt og med meget nostalgi, at de gamle fine biler blev vist frem i bybilledet" siger Peter Jørgensen, vært på Danhostel Haderslev og fortsætter " De holdt træf her - og boede hos os fra fredag eftermiddag til søndag formiddag - med spisning og sjov i gaden".

Udover at klubbens medlemmer mødes til diverse Fiat-træf rundt i landet, er det klubbens formål at samles til ture og hygge sig med deres biler samt hjælpe hinanden med tekniske tips, reservedelsoplysninger og meget andet.

På klubbens hjemmeside kan du se hvor næste Fiat-træf holdes.

Danhostel Haderslev ligger helt ned til Haderslev Dam, kun 10 min. fra centrum, men dog midt i naturen. Byen er omgivet af vand, med gode muligheder for udflugter på vandet, så som kanosejlads eller en dejlig udflugt med fjordbåden Helene til Årøsund og Lillebælts-øen Årø.

Besøg Danhostel Haderslevs hjemmeside

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.