Sjov i gaden ved Danhostel Haderslev

07. Jun. 2012

Fiat 500 Klub Danmark

Foto: Fiat-træf på Danhostel Haderslev 

I weekenden havde Danhostel Haderslev besøg af 20 små Fiat 500 biler fra "Fiat 500 Klub Danmark" de havde valgt at holde deres årlige træf i Haderslev.

"Det var rigtigt hyggeligt og med meget nostalgi, at de gamle fine biler blev vist frem i bybilledet" siger Peter Jørgensen, vært på Danhostel Haderslev og fortsætter " De holdt træf her - og boede hos os fra fredag eftermiddag til søndag formiddag - med spisning og sjov i gaden".

Udover at klubbens medlemmer mødes til diverse Fiat-træf rundt i landet, er det klubbens formål at samles til ture og hygge sig med deres biler samt hjælpe hinanden med tekniske tips, reservedelsoplysninger og meget andet.

På klubbens hjemmeside kan du se hvor næste Fiat-træf holdes.

Danhostel Haderslev ligger helt ned til Haderslev Dam, kun 10 min. fra centrum, men dog midt i naturen. Byen er omgivet af vand, med gode muligheder for udflugter på vandet, så som kanosejlads eller en dejlig udflugt med fjordbåden Helene til Årøsund og Lillebælts-øen Årø.

Besøg Danhostel Haderslevs hjemmeside

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.