Skal du til Esbjerg Rockfestival - lørdag den 18. juni

12. Maj. 2012

Cindy Lauper

Cyndy Lauper gæster Esbjerg Rockfestival 18. juni

Så kan du med fordel leje et værelse på Danhostel Esbjerg, som ligger lige på den anden side af vejen.

Oplev en perlerække af kendte musiknavne, når Esbjerg Rockfestival åbner op for den store sommerkoncert den 18. juni 2011, på festivalpladsen i Vognsbølparken.

Læs mere om Esbjerg Rockfestival her

UB40, OMD, Den Gale Pose, Rockers By Choice og Moonjam er bare nogle af de kendte bands som du kan opleve på festivalen. Men også den kendte og spændende sangerinde Cyndy Lauper er at finde på spillelisten.

Cyndy Lauper er bl.a. kendt for sangene "Girls Just Want To Have Fun", "Time After Time", og "True Colors". Så der er rig mulighed for at skråle med på de velkendte musiknumre.

På Danhostel Esbjerg kan du overnatte godt og billigt efter koncerten

Esbjerg

Nyd en sommerdag i solen på Danhostel Esbjerg

En historisk bygning fra 1916 danner rammen om Danhostel Esbjerg. I bygningen finder du bl.a pejse og tv-stue. Udendørs kan det gode vejr nydes sammen med et spil petanque i den hyggelige have. Der er gode og gratis parkeringsforhold - og så er der som altid på et Danhostel, atmosfære, hjemlig hygge og personlig betjening.

Book dit ophold på Danhostel Esbjerg her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.