Skal du til Esbjerg Rockfestival - lørdag den 18. juni

12. Maj. 2012

Cindy Lauper

Cyndy Lauper gæster Esbjerg Rockfestival 18. juni

Så kan du med fordel leje et værelse på Danhostel Esbjerg, som ligger lige på den anden side af vejen.

Oplev en perlerække af kendte musiknavne, når Esbjerg Rockfestival åbner op for den store sommerkoncert den 18. juni 2011, på festivalpladsen i Vognsbølparken.

Læs mere om Esbjerg Rockfestival her

UB40, OMD, Den Gale Pose, Rockers By Choice og Moonjam er bare nogle af de kendte bands som du kan opleve på festivalen. Men også den kendte og spændende sangerinde Cyndy Lauper er at finde på spillelisten.

Cyndy Lauper er bl.a. kendt for sangene "Girls Just Want To Have Fun", "Time After Time", og "True Colors". Så der er rig mulighed for at skråle med på de velkendte musiknumre.

På Danhostel Esbjerg kan du overnatte godt og billigt efter koncerten

Esbjerg

Nyd en sommerdag i solen på Danhostel Esbjerg

En historisk bygning fra 1916 danner rammen om Danhostel Esbjerg. I bygningen finder du bl.a pejse og tv-stue. Udendørs kan det gode vejr nydes sammen med et spil petanque i den hyggelige have. Der er gode og gratis parkeringsforhold - og så er der som altid på et Danhostel, atmosfære, hjemlig hygge og personlig betjening.

Book dit ophold på Danhostel Esbjerg her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.