Tag på Eventyr i Danmark

  08. Jun. 2010

  Tag på eventyr

  Tag på Eventyr i Danmark - I samarbejde med Politikens Lokalaviser

  Nu har du chancen for at vinde en uges ferie for fire personer, på tre nordjyske Danhostels, med alt betalt. Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at svare på et spørgsmål.

   Klik her og deltag i konkurrencen

  Danhostel Sæby er et moderne vandrerhjem, der er integreret med byens idrætsanlæg. Vandrerhjemmet er placeret tæt ved skov og strand og er samtidig i gå-afstand fra Sæbys gamle købstadsmiljø.

  Danhostel Hirtshals er placeret kun 150 m fra havet og har en storslået udsigt over Vesterhavet og den bedste badestrand. Der er kun få min. gang til Hirtshals centrum, havn, tog og færge.

  Danhostel Skagen er et godt og hyggeligt sted at bo og er placeret centralt i selve Skagen med gå-afstand til mange hyggelige spisesteder, byens mange museer, havnen og strandene.

  Præmien indeholder:
  2 overnatninger hvert sted, et værelser til fire personer, inkl. morgenmad alle dage og linnedpakke inkl. håndklæder. Samt 10.000 kroner i lommepenge, som skal dække transport, oplevelser og fortæring.

  Præmien har en værdi af i ca. 15.000 kr.
  Vinderen af konkurrencen skal blogge om alle de spændende oplevelser de møder på deres "Eventyr i Danmark".

  Sæby: 17. -19. juli
  Hirtshals: 19. - 21. juli
  Skagen: 21. - 23. jul

  Præmien inkluderer også:

  Museum

  Nordjyllands Kystmuseum, Nordsøen Oceanarium og Skagen Museum

  Nordsøen Oceanarium- 4 indgangsbilletter til Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, hvor vinderen sammen med Skipper og hans besætning kan tage på ekspedition i Nordsøen og udforske de 7 destinationer – til lands, til vands og helt til bunds på det allerdybeste sted i Nordsøen.
  Besøg hjemmesiden her

  Skagen Museum - Vinderen får også adgang til Skagen museums store sommerudstilling "Skagen GULD" som folk fra hele Skandinavien valfarter til museet for at se. det er de flotte og spændende værker af skagensmalerne, som 80 ejere venligst har udlånt til museet til udstillingen.
  Besøg hjemmesiden her 

  Nordjyllands Kystmuseum - Vinderen kan også besøge Bangsbo Museum, Frederikshavn - Bangsbo Fort Bunkermuseum, Frederikshavn - Krudttårnet, Frederikshavn - Sæby - Museum, Sæby - Sæbygård, Sæby - Skagen By- og Egnsmuseum, Skagen. Alle museerne er efter fusion samlet under navnet Nordjyllands Kystmuseum.
  Besøg hjemmesiden her 

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er

  Sjove måder at overnatte på
  | Cecilie Karlsson

  Bo på et gammelt sygehus? Et kloster? Arkitekttegnet hostel? Eller et designer hostel? Læs hvilke sjove måder du kan bo på hos os.