Til alle 80’er-rockelskere

06. Feb. 2012

Rock

Foto: Belinda Carlisle, Nick Kershaw og Kim Wilde

80'er Rock i Danhostel Esbjergs "baghave"

På én weekend er "cremen" af 80'er favoritter samlet på ét sted. Hør bl.a. Kim Wilde, Nick Kershaw, Belinda Carlisle, Die Herren, Dodo & the Dodos og Rocazini - på Esbjerg Rock festival.

Det er lagt op til den helt store 80'er fest, når Esbjerg Rock festival starter den 22 festival op. Festivalen finder sted fredag 1. juni kl. 17 og lørdag 2. juni kl. 11.00 - tæt på Danhostel Esbjerg.

Gennem tiden har Esbjerg Rock festival præsenteret en sand perlerække af såvel udenlandske som danske artister. Og i år er ingen undtagelse. Med store navne som bl.a. Kim Wilde, Alphaville og Nik Kershaw på spillelisten er der lagt op til brag af en Rockfest!

Rock

Foto: Bandet Enjoy The Silence

Supergode Coverbands

Fredag indtager bl.a. coverbandet "Enjoy the Silence", scenen med højdepunkter fra Depeche Mode´s karriere - fra de tidlige 80'ere til det nye årtusinde. Alt lige fra "Just Can´t Get Enough" til "Personal Jesus" bliver fremført af et coverband der svinger og en forsanger, der både ligner og lyder som den rigtige vare.

Læs mere på www.esbjergrockfestival.dk

Rock

Foto: Sommerhygge på Danhostel Esbjerg

Overnatningen sørger Danhostel Esbjerg for

Danhostel Esbjerg tilbyder god og billig overnatning i hyggelige rammer, en overdådig morgenbuffet, gratis parkering og god service.

Bestil din overnatning på Danhostel Esbjerg her

Goggle Maps kan du se, hvor tæt på festival pladsen Danhostel Esbjerg ligger.  

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.