Til alle 80’er-rockelskere

06. Feb. 2012

Rock

Foto: Belinda Carlisle, Nick Kershaw og Kim Wilde

80'er Rock i Danhostel Esbjergs "baghave"

På én weekend er "cremen" af 80'er favoritter samlet på ét sted. Hør bl.a. Kim Wilde, Nick Kershaw, Belinda Carlisle, Die Herren, Dodo & the Dodos og Rocazini - på Esbjerg Rock festival.

Det er lagt op til den helt store 80'er fest, når Esbjerg Rock festival starter den 22 festival op. Festivalen finder sted fredag 1. juni kl. 17 og lørdag 2. juni kl. 11.00 - tæt på Danhostel Esbjerg.

Gennem tiden har Esbjerg Rock festival præsenteret en sand perlerække af såvel udenlandske som danske artister. Og i år er ingen undtagelse. Med store navne som bl.a. Kim Wilde, Alphaville og Nik Kershaw på spillelisten er der lagt op til brag af en Rockfest!

Rock

Foto: Bandet Enjoy The Silence

Supergode Coverbands

Fredag indtager bl.a. coverbandet "Enjoy the Silence", scenen med højdepunkter fra Depeche Mode´s karriere - fra de tidlige 80'ere til det nye årtusinde. Alt lige fra "Just Can´t Get Enough" til "Personal Jesus" bliver fremført af et coverband der svinger og en forsanger, der både ligner og lyder som den rigtige vare.

Læs mere på www.esbjergrockfestival.dk

Rock

Foto: Sommerhygge på Danhostel Esbjerg

Overnatningen sørger Danhostel Esbjerg for

Danhostel Esbjerg tilbyder god og billig overnatning i hyggelige rammer, en overdådig morgenbuffet, gratis parkering og god service.

Bestil din overnatning på Danhostel Esbjerg her

Goggle Maps kan du se, hvor tæt på festival pladsen Danhostel Esbjerg ligger.  

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Ebeltoft er klar med 4 af de 17 FN Verdensmål.

Danhostel som kæde lavede i foråret 2019 et manifest og en ny strategi med en ambition om at få FN`s 17 verdensmål implementeret i Danhostels forretning i løbet af de kommende år. Flere Danhostels har allerede taget mange af initiativerne til sig. På Danhostel Ebeltoft har man implementeret 4 af de 17 Verdensmål i den daglige gang på vandrerhjemmet.

Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år
| Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.