Vind endnu en fed Danhostel oplevelse, denne gang i København

08. Aug. 2011

KONKURRENCEN ER SLUT - TILLYKKE TIL KATJA, SOM HAR FÅET BESKED PÅ E-MAIL

Nu er det tid til endnu en Facebook konkurrence.

Invitér dine venner eller familie med på miniferie på Danhostel Copenhagen Amager, og oplev de mest utrolige og spændende ting på to af Ripleys Muséer.

Tæt på Københavns centrum, motorvejen, lufthavnen og metroen, ligger Danhostel Copenhagen Amager. Så der er rig mulighed for at du og dine gæster kan opleve København og alle byens udfoldelser.

I Danhostels loungeområde er der TV, caféborde og netcafé, gratisaviser og opslagstavler med stribevis af Københavnerbegivenheder. I den hyggelige opholdsstue finder du de 'bløde møbler' samt TV og læseplads med udlån af bøger. Der er også en lækker spisestue med panoramaudsigt og udgang til en dejlig terrasse med borde og bænke.

Præmien inkluderer:

  • 2 overnatninger gældende for op til fire personer
  • Morgenmad begge dage
  • Sengelinned og håndklæde
  • Gæstekort
  • Fribilletter til Ripleys Muséer

Konkurrencen slutter mandag den 29. august klokken 12.00

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.