Vind endnu en fed Danhostel oplevelse, denne gang i København

08. Aug. 2011

KONKURRENCEN ER SLUT - TILLYKKE TIL KATJA, SOM HAR FÅET BESKED PÅ E-MAIL

Nu er det tid til endnu en Facebook konkurrence.

Invitér dine venner eller familie med på miniferie på Danhostel Copenhagen Amager, og oplev de mest utrolige og spændende ting på to af Ripleys Muséer.

Tæt på Københavns centrum, motorvejen, lufthavnen og metroen, ligger Danhostel Copenhagen Amager. Så der er rig mulighed for at du og dine gæster kan opleve København og alle byens udfoldelser.

I Danhostels loungeområde er der TV, caféborde og netcafé, gratisaviser og opslagstavler med stribevis af Københavnerbegivenheder. I den hyggelige opholdsstue finder du de 'bløde møbler' samt TV og læseplads med udlån af bøger. Der er også en lækker spisestue med panoramaudsigt og udgang til en dejlig terrasse med borde og bænke.

Præmien inkluderer:

  • 2 overnatninger gældende for op til fire personer
  • Morgenmad begge dage
  • Sengelinned og håndklæde
  • Gæstekort
  • Fribilletter til Ripleys Muséer

Konkurrencen slutter mandag den 29. august klokken 12.00

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.