Vind et vidunderligt ophold på Bornholm

26. Jun. 2012

Boderne

Sommerkonkurrence - Vind et vidunderligt ophold på Bornholm

Tag familien med til Bornholm. Deltag i konkurrencen om et ophold på Danhostel Boderne for op til 4 personer med oplevelser.

Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen om et ophold på Danhostel Boderne er, at svare rigtigt på ét spørgsmål i Danhostels Facebook konkurrence.

DELTAG I KONKURRENCEN HER 

Præmien inkluderer:

  • 2 overnatninger gældende for op til fire personer
  • Morgenmad begge dage
  • Sengelinned og håndklæde
  • Gæstekort
  • 4 billetter til oplevelsescenteret Natur Bornholm

Konkurrencen slutter fredag den 30. juli klokken 12.00

Betingelser:
overnatningerne skal bruges i perioden 1. august - 30. september 2012.

Boderne

Skønne oplevelser på Bornholm

Findes der noget mere sommerligt end "Bornholms nationalret" Sol over Gudhjem. Vinderen af konkurrencen får alle muligheder for at smage på Bornholms mange specialiteter. Bornholm er efterhånden kendt for sine mange gourmet smags-oplevelser, lige fra Røget sild til øl og karameller.

Danhostel Boderne ligger på Sydbornholm, 1000 m fra en af Bornholms bedste badestrande. Den nærmeste by er Aakirkeby.

Danhostel Boderne er kendt for deres store grill-selv buffet med levende musik. Der grilles flere gange om ugen uanset om solen skinner eller om det øser ned og må sidde inde i restauranten og grille under halvtaget.

På Danhostel Boderne sætter man en ære i det gode værtskab - og glæder sig til at byde vinderen af konkurrencen velkommen.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.