Åbent hus på Danhostel Blåvandshuk "Det gamle Rådhus"

26. Feb. 2015
Line Juhl

Danhostel Blåvandshuk, kursus- og konferencecenter afholder åbent hus i ”det gamle Rådhus” søndag den 8. marts 2015 mellem kl. 10 og 16 på adressen Kirkegade 5, 6840 Oksbøl.

Der er mulighed for at besigtige centeret samt gratis smagsprøver både til voksne og børn samt et glas øl eller vin til de voksne og slushice til børnene.

Der er sørget for musik, så mød op og få en hyggelig dag.

I 2013 solgte Varde kommune det tidligere Rådhus fra Blåvandshuk kommune og sidenhen er der etableret 22 værelser i de tidligere kontorer, samt fest-, kursus- og konferencelokaler i den tidligere Byrådssal samt det tidligere kontorlandskab.

Det tidligere Rådhus og det tidligere kursuscenter Ragu-ku på Strandvejen 1 drives i dag sammen.

Centeret råder over 66 værelser og 180 sengepladser, samt 7 lokaler, hvor der er plads fra 5 til 150 personer til såvel kurser, konferencer, fester og andre arrangementer.

Der er p.t. beskæftiget 10 medarbejdere, nogle fuldtid og andre deltid.

 

Flere pressemeddelelser

Danhostel
Mads Stendorf Hansen er ny sekretariatschef i Danhostel fra den 1. marts 2020.
Anette Price
Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet. De heldige vindere kunne vinde et lejrskoleophold på et valgfrit Danhostel til en værdi af kr. 20.000
Anette Price
Danmarks frivillige forening af hostels, Danhostel, som pt. tegner 63 medlemmer i Danmark, afholdt den 2. november landsmøde og blandt en række priser uddelte man traditionen tro også årets…