Åbent hus på Danhostel Blåvandshuk "Det gamle Rådhus"

  26. Feb. 2015
  Line Juhl

  Danhostel Blåvandshuk, kursus- og konferencecenter afholder åbent hus i ”det gamle Rådhus” søndag den 8. marts 2015 mellem kl. 10 og 16 på adressen Kirkegade 5, 6840 Oksbøl.

  Der er mulighed for at besigtige centeret samt gratis smagsprøver både til voksne og børn samt et glas øl eller vin til de voksne og slushice til børnene.

  Der er sørget for musik, så mød op og få en hyggelig dag.

  I 2013 solgte Varde kommune det tidligere Rådhus fra Blåvandshuk kommune og sidenhen er der etableret 22 værelser i de tidligere kontorer, samt fest-, kursus- og konferencelokaler i den tidligere Byrådssal samt det tidligere kontorlandskab.

  Det tidligere Rådhus og det tidligere kursuscenter Ragu-ku på Strandvejen 1 drives i dag sammen.

  Centeret råder over 66 værelser og 180 sengepladser, samt 7 lokaler, hvor der er plads fra 5 til 150 personer til såvel kurser, konferencer, fester og andre arrangementer.

  Der er p.t. beskæftiget 10 medarbejdere, nogle fuldtid og andre deltid.

   

  Flere pressemeddelelser

  Anette Brylov
  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten…
  Anette Brylov
  Danhostel har siden 2019 arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål og haft særligt fokus på de mål, som omhandler social lighed og social ansvarlighed.
  Anette Brylov
  Ny direktør vil styrke Danhostel medlemmernes betingelser og have fokus på strategiske alliancer