Ægte bornholmer er ny ejer af Danhostel Sandvig

  02. Sep. 2019
  Anette Price

  Når 37-årige Line Juhl Kronow sammen med sin mand Peter sætter sig i stolen som de nye ejere af Danhostel Sandvig, er det en ægte bornholmer som vender hjem efter 15 år i København.

  Når 37-årige Line Juhl Kronow sammen med sin mand Peter sætter sig i stolen som de nye ejere af Danhostel Sandvig, er det en ægte bornholmer som vender hjem efter 15 år i København. Line er nemlig født og opvokset på Bornholm. Line og Peter startede processen med at købe Danhostel Sandvig tilbage i marts i år, hvor tankerne om at flytte til Bornholm og investere i vandrerhjemmet begyndte. Peter er oprindeligt uddannet bygningssnedker og Line har siden 2012 været ansat på Danhostels hovedkontor i København og har et stort kendskab til Danhostels forretning, værdisæt og et godt netværk blandt de øvrige Danhostel værter. Parret ønsker at drive Danhostel Sandvig videre i sammen ånd som de tidligere ejere. De overtager stedet officielt 1. januar 2020 og forventer at åbne for sæsonen den 1. marts 2020.

  Fiskergrupper, lejrskoler og større grupper er Danhostel Sandvigs vigtigste gæster
  Det er en fast tradition allerede fra det tidlige forår, at de første grupper af bl.a. lystfiskere begynder at komme til Allinge, hvor Danhostel Sandvig ligger, og de nye ejere glæder sig til at byde fiskerne velkomne, når de åbner i marts 2020, de nye ejere af Danhostel Sandvig udtaler:

  - Vi glæder os rigtig meget til at skulle drive Danhostel Sandvig fra det nye år. Vi har allerede en række ønsker og planer for stedet, men allervigtigst for os er det at bevare den stemning og den ånd, som det tidligere værtspar Bettina og Per har været med til at skabe. Vi ønsker at drive et Danhostel som er rummeligt og som har plads til at byde alle typer gæster velkommen. Vigtige gæste er bl.a. de mange lystfiskere og lejrskoler, som vender tilbage til stedet år efter år, men også børnefamilier på ferie på Bornholm, glæder vi os til at byde velkommen. Vi kommer løbende til at starte renovering af værelserne og storkøkkenet, fortæller parret.

  Flere gæster uden for højsæsonen og lokalt samarbejde er i fokus hos de nye ejere
  Det lokale samarbejde mellem de øvrige overnatningsaktører og turistattraktioner er vigtigt for de nye ejere, som allerede nu bebuder, at de primært vil benytte sig af lokale leverandører, når der skal købes ind til vandrerhjemmet. Derudover vil de også arbejde på at få flere gæster til Danhostel Sandvig uden for højsæsonen, Peter og Line forklarer:

  - Vi har til en start valgt at bosætte os på selve vandrerhjemmet sammen med vores datter Mia. Udover os vil Peters mor også flytte med til Bornholm. At vi bor på selve vandrerhjemmet, gør at vi let kan åbne op for overnatninger også udenfor højsæsonen. Vi synes, det er utroligt vigtigt, at vi sammen med de mange andre erhvervs- og butiksdrivende på Bornholm er med til at styrke turismen uden for højsæsonen til gavn for os alle herovre, og vi ser meget frem til at kunne yde vores bidrag til at styrke turismen på Bornholm på alle tider af året, slutter Peter og Line, nye ejere af Danhostel Sandvig.

  Driften af Danhostel Sandvig bliver en mand- og koneforretning
  Når de nye ejere åbner for sæson 2020, er rollefordelingen helt på plads. Line Juhl Kronow kommer til at tage sig markedsføringen, som hun i øvrigt har stor erfaring med fra sit job på Danhostels Hovedkontor. Derudover vil Line være ansvarlig for receptionen, medarbejderne og administrationen og man forventer at ansætte to fuldtidsmedarbejdere i det nye år. Hendes mand Peter vil tage sig af alt vedrørende køkkenet, vedligehold af stedet samt den kommende renovering. Peter er uddannet bygningssnedker og har derudover en stor interesse for mad, så ansvaret for køkkenet falder helt naturligt for ham.

  Eneste Danhostel på Bornholm
  Danhostel Sandvig er pt. det eneste Danhostel på Bornholm, og gæster, der vælger at overnatte på stedet, opnår præcis de samme rabatter, som på Danhostels øvrige 63 hostels rundt om i Danmark. Gæsterne kan med fordel gøre brug af deres fordelskort, som man kan anvende på alle Danhostels i hele landet.

  Om købet af Danhostel Sandvig
  Købet af Danhostel Sandvig er blevet til i et tæt samarbejdet med Bornholms Erhvervsfond, Nordea Bornholm og Danhostel. Og også Rønne Revision har været en stor hjælp for parret i forbindelse med købet.

  Fakta om de nye ejere:

  • Line (37) er født og opvokset på Bornholm, hun er født i Olsker sogn og har boet i både Gudhjem og Rønne. Hun flyttede fra øen i en alder af 22 år, nu 15 år siden vender hun hjem til øen og til familien.
  • Peter (38) er opvokset i Herlev og uddannet bygningssnedker og har derudover en stor passion for mad.
  • Parret har været gift i 10 år og har sammen datteren Mia på 8 år, som vil starte i 3. klasse på Kongeskærskolen.

  For yderligere information og spørgsmål, kontakt venligst:
  Line Juhl Kronow, ejer af Danhostel Sandvig
  Telefon: 21723394 / Mail: line@danhostel.dk

  Ole Andersen, Direktør Danhostel
  Telefon: 21796400 / Mail: ole@danhostel.dk

  Læs mere om Danhostel Sandvig på www.danhostelsandvig.dk. Og på deres profilside her.

   

  Flere pressemeddelelser

  Anette Price
  Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet. De heldige vindere kunne vinde et lejrskoleophold på et valgfrit Danhostel til en værdi af kr. 20.000
  Anette Price
  Danmarks frivillige forening af hostels, Danhostel, som pt. tegner 63 medlemmer i Danmark, afholdt den 2. november landsmøde og blandt en række priser uddelte man traditionen tro også årets…
  Anette Price
  57-årige Ole Andersen der nu i lidt over 5 år har været direktør for Danhostel fratræder den 4. november 2019 sin stilling.