2 skønne Roskilde-dage for 2 personer

  Påske ophold i skønne Svendborg

  Tilbuddet indeholder overnatninger (inkl. linned-/håndklædepakke) med lækker morgenbuffet og besøg på det nærliggende Danmarks Forsorgsmuseum.

  Påskeferie i Sønderborg

  Kom til Sønderborg i påskeferien!!

  Påskeferie ALL INCLUSIVE - lad familiekokken holde fri!

  Aktiv påskeferie for hele familien!

  Detaljer
  Hostel Roskilde Danhostel
  Fra dato 2023-02-10
  Til dato 2023-04-30
  Email info@roskildedanhostel.dk
  Telefon 46352184

  Tilbuddet inkluderer;
  -    2 nætter for 2 personer i dobbeltværelse med eget bad og toilet, sengelinned og toilet
  -    2 gange morgenmadsbuffet for 2 personer
  -    1 middag for 2 personer på én af Roskildes førende restauranter 
  -    Entré for 2 voksne til enten Domkirken, Vikingeskibsmuseet eller Ragnarock – museet for pop, rock og ungdomskultur. 

  Vi vil glæde os til at byde Jer velkomne i et af vores dobbeltværelser her i vores idylliske omgivelser ved Roskilde Havn, hvor vi byder på morgenmad med vandudsigt hver morgen mellem 7.30-10.00. Alle vores 40 værelser har eget bad og toilet, og herfra er der 10-15 minutters gang udi det grønne i Nationalparken Skjoldungelandet, eller til gågaden i Roskilde centrum. Der er gratis parkering lige uden foran, og el, vand og varme er inkluderet i prisen.

  Som en del af prisen kan I vælge mellem at lade Jer imponere af den UNESCO-anerkendte Roskilde Domkirke, at gå på opdagelse i vikingetiden hos vores nabo, Vikingeskibsmuseet, eller at lade Jer begejstre af ungdomsmusikken for alle aldre på Ragnarock – Museet for pop, rock og ungdomskultur.
  Om aftenen inkluderer tilbuddet en 2 retters menu a la carte inkl. ét glas øl, vin eller vand på Pipers Hus, der dækker op i den idylliske Bypark med udsigt over Roskilde Fjord. 

  Alt dette for kun 2495,- kr. Tilbuddet kan kun bookes på mail info@roskildedanhostel.dk og telefon 4635 2184. Vi glæder os til at se Jer i Roskilde.

  Læs mere om;