Aktiv vinterferie i Vejen!

  Hold vinterferie på Bornholm

  Vi holder åbent i uge 7 og 8 i 2022 og du har derfor muligheden for at nyde vinterferien på Bornholm.

  Vinterferien kalder i Grindsted-Billund

  Lige nu kan du book direkte på www.danhostel.dk og få 10%

  25% rabat på Danhostel Silkeborg i vinterferien

  Morgenbuffet med mange hjemmelavet, hjemmebagte og økologiske produkter og fantastisk natur lige udenfor vinduet.

  Detaljer
  Hostel Danhostel Vejen Sport
  Fra dato 2022-01-04
  Til dato 2022-02-28
  Email booking@vejenic.dk
  Telefon +45 75 36 05 00

  Overnatning 2 nætter & ha' sportspas i 3 dage samt ALL inklusive
  Pris for 2 voksne og 2 børn i alt kr. 3.995.-

  Book jeres miniferie i vinterferien, og glæd jer til at være sammen om masser af nærvær, vinterhygge, sport og aktivitet for hele familien.

  SportsCenter Danmark byder bl.a. velkommen i vores springhal og svømmehal - hop i sportstøjet og nyd en dag fyldt med aktivitet.

  Tilbuddet inkluderer overnatning samt ALL inklusive forplejning og sportspas, som giver adgang til bl.a. svømmehal med spaafdeling, springhal, motionscenter og holdtræning, badminton, squash, tennis, padel, fri ketcherleje og andre faciliteter for hele familien!

  SportsCenter Danmark tilbyder et bredt udvalg af muligheder for forplejning bl.a. Sportskiosk med salatbar, sandwich, kaffe/te smoothies, is m.m. Vores hyggelige Sportscafé indbyder til hygge om bordet og tilbyder bl.a. dagens ret, dagens suppe, spinatwraps og mange andre lækre retter.

  LA Center Sport ALL inklusive-tilbud
  På ankomstdage kan i nyde aftensmad, på hele dage morgenbuffet, frokostbuffet og aftensmad og på afrejsedagen kan i nyde morgenbuffet og frokost. Under hele jeres ophold har i FRI adgang til frugt, saft og isvand.

  ALL inklusive inkluderer også FRI ketcherleje, så I kan spille al det padel, badminton, squash og tennis, som I har lyst til.

  Der er gratis wifi på hele området samt fri parkering. Elbiler kan oplades mod betaling – vi tilbyder Tesla og universal ladestationer.

  Hvordan kan tilbuddet bookes?
  På mail booking@vejenic.dk