Guidet Puch Maxi tur . med/uden ophold

  10% rabat på Danhostel Skjern

  Tag på en spontan overnatning og spar 10%. Træn gratis i vores fitnesscenter under hele dit ophold.

  Sommer i Kalundborg

  Nyd det naturskønne Kalundborg

  Sjov leg for hele familien

  Pak tasken og find dit indre legebarn frem - det bliver ikke sjovere

  Detaljer
  Hostel Danhostel Svendborg
  Fra dato 2023-04-01
  Til dato 2023-06-15
  Email dk@danhostel-svendborg.dk
  Telefon 62216699

  Med den guidede Puch Maxi tur er I sikre på at få en tur, hvor I får set nogle flotte, spændende steder på Sydfyn, som I nok ikke selv ville have fundet frem til. Krydret med guidens fortællinger og røverhistorier vil I få en oplevelse, som I vil huske længe. Der vil være flere turforslag, lidt afhængigt af hvilken guide der er koblet på turen, og hvis I har specielle ønsker til turforløb, må I meget gerne meddele dette på forhånd. Så prøver vi gerne at imødekomme dette.

  Uanset om I skal på familietur, vil prøve en anderledes form for teambuilding, eller bare skal ryste drenge- eller pigeflokken sammen på en ny og sjov måde, er Puch Maxi opholdet med guide en ny og anderledes måde at være sammen.

  Vores Puch Maxier er klar til at bringe jer ud i verden – I skal bare spænde hjelmen, give den gas og finde jeres indre Polle fra Snave.

  Puch Maxi ture med guide er kun på specifikke datoer, og er efter først til mølle-princippet. Er I en samlet gruppe, eller ønsker I jeres egen guide, er I velkomne til at tage kontakt for muligheder.