Hyggeligt weekend ophold i Køge

Rabat for medlemmer af Ældresagen

Rabat 20% på entrebilletten indtil 21.10 for medlemmer af Ældresagen.

Vandreferie i Sønderjylland! Gendarmstien

Vi er ikke billigere - men vi er sjovere og anderledes!

Lystfiskeri i Sønderjylland!

Vi er ikke billigere - men vi er sjovere og anderledes!

Detaljer
Hostel Danhostel Køge
Fra dato 2018-10-01
Til dato 2018-12-01
Email info@danhostel-koege.dk
Telefon 61 18 12 03

Bo på Danhostel Køge og oplev vores hyggelige og familiære stemning. Personalet står klar til at hjælpe dig med ideer til oplevelser i Køge. Såvel som vi hver morgen servere en lækker morgenmad med masser af hjemmelavet produkter.

Nyd naturen med familien.

Skal du en tur i skoven, er efteråret den smukkeste tid at gøre det på. I Køge ligger skoven/Køge Ås lige ved byen. Tag hele familien med og gå en dejlig efterårstur, hvor I f.eks. kan samle kastanjer til at lave kastanjedyr af.

Tag en cykle- eller vandretur på Køge Å-Sti, en 22 km lang sti, som følger Køge Å vest på til områderne Dyndet og Humleore Skov.

Børn elsker at lege med vand, og det er der rig mulighed for langs stien, hvor man mange steder kan komme helt ned til åen. I den anden ende af stien ligger det hyggelige traktørsted Malerklemmen samt den gamle købmandsbutik Mosehuset. På Malerklemmen serveres bl.a. æbleskiver året rundt. Mosehuset har alle mulige sjove ting, bl.a. nisser hele året, og du kan få stillet sulten i pandekagehuset i Mosehusets gårdhave.

Til efterårsferien (uge 42) sælges en børnebillet med mange forskellige aktiviteter på. Med denne billet kan børnene hente sjove ting hos butikkerne i Køge samt deltage i forskellige aktiviteter. Billetten købes hos VisitKøge.