Kalundborg Kalder: ørnens dag ved Tissø

Rabat til Ældresagens medlemmer

Med base i Kolding er I tæt på flere oplevelser i det Sønderjyske

kalundborg kalder: gospelskole for børn

Kalundborg Kalder: gospelskole, Vor frue Kirke i Kalundborg, 300 meter fra vandrerhjemmet.

Vinterferietilbud i Ribe i uge 7 og 8

Betal for 2 overnatninger og få den 3. gratis

Detaljer
Hostel Danhostel Kalundborg
Fra dato 2019-02-23
Til dato 2019-02-24
Email kalundborg@danhostel.dk
Telefon 59561366

Lav en lille weekend tur ud af det, overnat på Danhostel Kalundborg fra Lørdag til søndag. familiepris kr 750,- incl. linned og morgenmad, og hvis du vil have madpakke med, så klarer vi også det, for et lille etxtra beløb
Tissø og Åmosen er yngle- og jagtområder for mange rovfugle, bl.a. havørne og røde glenter. Derfor er det næsten sikkert at disse imponerende fugle boltrer sig over søen også på ørnens dag.

Tag familien med på tur og oplev ørnene på Vestsjælland. Om vinteren er der ofte mange havørne, der holder til i Tissø- og Åmoseområdet, ligesom området tiltrækker mange andre rovfugle, fx rød glente og vandrefalk. Tit ses også store flokke af rastende gæs på markerne omkring Tissø, og der raster mange forskellige slags ænder og svaner på og ved søen. På Ørnens Dag vil lokale ornitologer stå klar ved Fugledegård og i fugleskjulet ved Tissø neden for Fugledegård for at vise ørne og andre fugle i området frem. Der vil være kikkerter og teleskoper til rådighed, men det er en god ide at medbringe sin egen kikkert. I løbet af dagen vil der desuden blive arrangeret et antal guidede ekskursioner i egne biler i området.

Martin Keller, som sammen med Ketil var den ene del af Naturpatruljen i DR's børne-tv, har lovet at komme igen i år. Nu arbejder Martin for FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling i Københavns Kommune, og han sidder i WWF Verdensnaturfondens præsidium. På Ørnens Dag sidste år var han en stor succes med sine fortællinger og sange om sine oplevelser med ørne og andet fjerkræ. Det vil han gentage igen i år og ligesom sidste år også lave bæredygtig mad over bål og uddele smagsprøver af den.

Der er gode parkeringsforhold, ligesom der er mulighed for at nyde sin medbragte madpakke ved borde i området.

Vikingeudstillingen på Fugledegård med rekonstruktionen af den flotte Tissøguldring vil være åben, og der kan købes kaffe og brød mm.

Arrangeret af Dansk Ornitologisk Forening,Kalundborg Lokalgruppe.
Søn. d. 24. februar 2019, kl. 10-14. (Fri entré)
Formidlingscenter Fugledegård, Bakkendrupvej 28, Store Fuglede