Koncertoplevelse i Royal Arena

Kom gratis til Skagen

Kom til Skagen og oplev vores flotte Skagen Museum, besøg det nye og topmoderne Fuglecenter ved Det Grå Fyr, hvor det nu også er muligt at komme helt til tops. Bliv rusket igennem af vinden på Grenen, nyd udsigten fra Sømærket og bliv betaget af de gule Skagenshuse med røde tage – og et besøg på vores lokale SKAGEN BRYGHUS er også altid en hyggelig oplevelse.

Golf, sov og nyd naturen

En virkelig flot golfbane lige midt i det midtjyske

Sensommer i København

Nyd sensommeren i København

Detaljer
Hostel Danhostel Copenhagen Amager
Fra dato 2019-06-28
Til dato 2020-01-01
Email info@danhostelcph.dk
Telefon 32 52 29 08

SKAL DU TIL KONCERT I ROYAL ARENA?

København er en summende kulturby, som ikke blot tiltrækker mange turister fra andre lande, men også kulturentusiaster og musikinteresserede fra hele Danmark. Danhostel Copenhagen Amager er placeret på Vejlands Allé tæt ved Royal Arena, som er en af de helt store magneter for både danske og internationale besøgende. De huser store verdenskendte musikere og Elton John, Backstreet Boys, Mark Knopfler, Cher og Michael Bublé er blot et udpluk af de store musikere, som Royal Arena har i kalenderen i 2019.

Denne oplevelse koster KUN 350,- pr person for middag, drikkevarer og bus til Royal Arena. (ingen returbus).

NYD EN LÆKKER BUFFET FØR KONCERTEN
Danhostel Copenhagen Amager har gennem de seneste år haft rigtig mange koncertgæster boende på hostellet, og vi har derfor valgt at lave en koncertpakke til stor fordel for vores gæster, der skal til koncert i Royal Arena. Koncertpakken indeholder en middag med drikkevarer inkluderet og transporteret til Royal Arena. Fra buffeten kan du nyde godt af lækre salater, veltilberedt kød og forskellige former for velsmagende tilbehør bestemt af sæsonen. Vi går altid efter at benytte os af sæsonens lækre og friske råvarer, og køber altid økologisk samt lokalt, hvor det er muligt. Til middagen kan du drikke vin, øl og sodavand og få en god start på din koncertoplevelse.
- Middagen begynder altid 3 timer før koncertstart og slutter 1 time før koncertstart.
- Busafgang er altid 1 time inden koncertstart. Der er altid kun bus til Royal Arena - og altså ikke efter koncerten.

SOV KONCERTRUSEN AF PÅ ET AF VORES VÆRELSER
Vi anbefaler, at du ankommer til Danhostel Copenhagen Amager i god tid, hvorefter du/I indlogeres på værelset og herefter fx kan mødes til en drink i loungen. Efter middagen og en time før koncertstart afhentes I af bus og køres direkte til hovedindgangen til Royal Arena. Koncertpakken kan købes, uanset om du indlogeres på Danhostel Copenhagen Amager eller ej, men ved at booke et af vores værelser, har I dejlig kort hjem.

Har du spørgsmål til vores koncertpakke, er du velkommen til at kontakte Danhostel Copenhagen Amager på 32 52 29 08 eller sende en mail til copenhagen@danhostel.dk