Medlem af Ældresagen eller FDM?

GRUPPER i 2019

Vi er specialister i GRUPPEOVERNATNING - SPORTSGRUPPER med pension tæt på Kolding centrum, Idrætshaller samt Slotssøbadet.

MINIFERIE TILBUD I TISVILDELEJE

3 døgn i ferielejlighed kr. 1.995,- (op til 4 personer)

Nyd foråret og påsken i Tisvildeleje

Overnatning incl. morgenmad for 2 personer

Detaljer
Hostel Danhostel Kolding
Fra dato 2018-09-17
Til dato 2018-12-20
Email kolding@danhostel.dk
Telefon 75 50 91 40

OPLEVELSER I IKKE MÅ GÅ GLIP AF
Sort sol naturfænomen i Tøndermarsken samt 2 spændende attraktioner på UNESCO`s verdensarvsliste.

Medlem af Ældresagen eller FDM? Husk at have dit medlems nummer klar ved onlinebooking.
Eftersommeren er rig på oplevelser. SORT SOL naturfænomen i Tøndermarsken er et must ! At se stærene i millionvis lige før de går ned på jorden for natten, er så fascinerende et syn. 

Hvornår kan man se sort sol? 

Stærenes efterårstræk begynder i august og kan vare helt til december. Forårstræk ligger fra februar til midt i april.

Hvor kan man se sort sol?

Vi anbefaler Tøndermarsken, kun 1 lille times kørsel fra Danhostel Kolding, og der er her de største flokke samles. Parkeringsplads tæt på diget og et par gode grænsebutikker, hvor en god handel gør turen ekstra lukrativ.

På vejen mod grænsen er det oplagt at besøge Skamlingsbanken i Sjølund strække ben og nyde udsigten, inden turen går videre til Christiansfeld 18 km syd for Kolding. Byen er på UNESCO`s verdensarvsliste, her nydes god kaffe med honningkage,mens byens og menighedens spændende historie fordøjes. 

Ikke langt fra grænsen ligger Emil Noldes hjem, med kunstmuseet i baghaven - fyldt med god kunst. Ta`en smuttur til den smukke hyggelige kanalbyen Friedrichstadt i den sydvestlige del af Sydslesvig. En lille hyggelig by med 2.500 indbyggere.

Eller ta` ud til Vadehavet som også er på UNESCO`s verdensarvsliste. Ved Blåvand kan I udforsk Tirpitz bunker Museum, en spændende topattraktion i verdensklasse.

Book et dejligt stort comfort værelse med nye boxmadrasser og eget stort badeværelse. Tilkøb vores berømte morgenmadsbuffet og bliv klar til dagens fedeste oplevelser.
www.danhostelkolding.dk