Penthouselejligheder i hjertet af København

  Cykeltur fra Als til Ærø

  4 dage i den skønne omgivelse af Als, Fyn og Ærø

  Vandring på Gendarmstien

  Gå opdagelse i det, der gør Sønderjylland til noget ganske særligt.

  Sønderjylland på cykel

  Hvis du gerne vil have pulsen op i løbet af ferien, så er Sønderjylland det perfekte sted for dig

  Detaljer
  Hostel Danhostel Copenhagen City
  Fra dato 2021-07-06
  Til dato 2022-07-08
  Email rec@cphhostel.dk
  Telefon +45 33 11 85 85

  Som noget helt nyt kan I nu booke et ophold i en af Danhostel Copenhagen Citys fantastiske penthouselejligheder med den smukkeste udsigt over København fra 17. etage.
   
  Penthouselejlighederne er perfekte til dig, som ønsker at opleve det livlige og internationale hostelmiljø på Danhostel Copenhagen City, men samtidig ønsker at opholde sig i sit helt eget funktionelle, hjemlige og æstetiske lejlighed. Alle fem lejligheder er stilfuldt indrettet i lækre materialer og med fuldt integreret køkken, dobbeltseng, badeværelse, service, sengetøj, håndklæder, m.m. spiseområde samt sofaområde med fladskærms-tv og gratis wifi.
   
  Lejlighederne ligger på 17. etage i Danhostel Copenhagen Citys 55 meter høje bygning for enden af H.C. Andersens Boulevard ved Langebro og havnebadene. Tivoli, Københavns Hovedbanegård, Rådhuspladsen og Strøget ligger alle kun få minutters gang derfra, og langs kanalen findes blandt andet både Den Sorte Diamant, BLOX, Broens Gadekøkken, Operahuset og Den lille Havfrue. Desuden stopper bådene, der sejler kanalrundfarter i København, lige uden for Danhostel Copenhagen City i højsæsonen.

  Åbningstilbud: Book en overnatning i perioden 1/6-31/7 og få en flaske kolde bobler med i prisen. 

  Læs mere her.