Puch Maxi Tilbud

  Efterårsophold i det skønne Svendborg

  Tilbuddet indeholder 2 overnatninger (inkl. linned-/håndklædepakke) med lækker morgenbuffet og besøg på det nærliggende Danmarks Forsorgsmuseum

  Halloween i Djurs Sommerland

  Magisk Halloween - overnat på Danhostel Rønde

  Hold efterårsferie i Ribe

  Godt tilbud i uge 42

  Detaljer
  Hostel Danhostel Svendborg
  Fra dato 2022-08-15
  Til dato 2023-08-15
  Email dk@danhostel-svendborg.dk
  Telefon 62216699

  Hos vandrerhjemmet Danhostel Svendborg har I mulighed for at drage på eventyr på en af vores flotte gamle Puch Maxier – komplette med grønne mælkekasser og rævehaler.
  Fra de små velsmurte maskiner kan turen tage jer til Svendborg og omegn, hvor der både venter byliv, masser af sjove historier og ikke mindst enestående natur og landlig idyl langs områdets mange små landeveje.

  Med en Puch Maxi tur får I både vind, vejr og naturens dufte helt ind på livet, imens fuglekvidren blandes med den ikoniske lyd fra Puch Maxien.

  Den stilsikre klassiker åbner op for et hav af sjove påfund og ture – I skal blot spænde hjelmen, hive i gashåndtaget, og udleve jeres indre Polle fra Snave.

  Når I tager på en Puch Maxi tur, er det jer der bestemmer hvad turen bringer. Det kan være at vores Puch Maxier skal bruges som en del af et teambuilding-event, som en familietur, eller under jeres polterabend, hvor I oplever Sydfyn på en ny måde. Det kan også bare være en ”pige-” eller ”drengetur”, hvor kliken får en sjov og anderledes oplevelse.

  De små fine knallerter står klar til netop jeres udflugt, og vi hjælper gerne med gode idéer til destinationer eller ruter i området. Hvis I ønsker at krydre jeres Puch Maxi tur med fortællinger om Svendborg og masser af røverhistorier, kan turen kombineres med en guide der guider jer hen til de sydfynske perler.

  Læs mere her