Vandfaldsferie på Bornholm – Forår 2022

  Sommertilbud i Skanderborg

  Hytter ved vandet, fra 8400 kr. pr. uge

  Sommertilbud i København

  Overnat hos os i sommerferien og bo i hjertet af København - tæt på den magiske sommerstemning og byen der emmer af liv og oplevelser for hele familien, kæresteparret eller gruppen af gode venner, der er på tur til hovedstaden.

  Touren i Kalundborg

  Oplev Tour de France helt tæt på!

  Detaljer
  Hostel Danhostel Sandvig
  Fra dato 2022-04-01
  Til dato 2022-06-15
  Email sandvig@danhostel.dk
  Telefon 56480980

  Bornholm er kendt for sine klipper og rundkirker, men faktisk er her også mange smukke vandfald, og det bedste tidspunkt at opleve disse, er i foråret hvor der er mest vand i vandfaldene.

  Oplev eks. Gedebæksvandfaldet i Ekkodalen, der kun opstår vinter og forår når der er meget vand i jorden. Vandfaldet bliver til Danmarks højeste på hele 17 meter.

  Ud over det skal I selvfølgelig også drikke af ”Pissebækkens” rene vandfald, se det store vandfald i Døndalen der er Danmarks største, finde det hemmelige røde vandfald og ikke mindst opleve Kobbeåens Vandfald ved Stavehøl ikke langt fra Østerlars Rundkirke.

  Vi guider jer gerne til alle se smukke vandfald på en miniferie til Bornholm og viser jer hvordan I får en god udflugt til hvert enkelt vandfald.

  Kan I nå at se dem alle på én dag? Eller skal I finde et enkelt om dagen? Uanset hvor lang eller kort I booker jeres vandfaldsferie, som miniferie eller smuttur så har vi noget der passer til jer.

  Læs mere om de Bornholmske vandfald her.

  BOOK NU LIGE HER