Vandreferietilbud pinse eller st. bededag - Bornholm

  Hold vinterferie på Bornholm

  Vi holder åbent i uge 7 og 8 i 2022 og du har derfor muligheden for at nyde vinterferien på Bornholm.

  Vinterferien kalder i Grindsted-Billund

  Lige nu kan du book direkte på www.danhostel.dk og få 10%

  Aktiv vinterferie i Vejen!

  Aktiv miniferie for hele familien. Overnat 2 nætter og vær aktiv i 3 dage inkl. ALL inklusive

  Detaljer
  Hostel Danhostel Sandvig
  Fra dato 2022-05-12
  Til dato 2022-06-07
  Email sandvig@danhostel.dk
  Telefon 56480980

  Skal du på vandreferie på Bornholm så er det som regel for at opleve klipperne og højdemeterne på nordlandet. Vi kommer derfor her med et forslag til en spændende vandreferie hvor du primært går i områder med klipper og kuperet terræn. 3 til 4 dages gode oplevelser.

  Dag et.

  Ankomst Rønne havn. Er man klar til virkelig at udfordre sig selv så gå hele turen fra Rønne havn nordpå langs kysten (ca. 25 km). Hvis I vil springe de flade første kilometer over så tag bussen til Hasle og gå resten af vejen til Sandvig (ca. 15 km). Her kommer I forbi Hammershus, Slotslyngen, Jons Kapel og andre spændende steder.

  Dag to.

  I starter med at gå Hammerknuden rundt forbi fyret, Salomons Kapel, Fuglefjeldet, Hammerhavn, Opal søen mm. Turen er på 6 km. Skal I have en tur mere så tager I også Stenhuggerstien som ligger langs indersiden af Hammerknuden fuld af god historie og smuk natur. (5 km) Evt. en kort aftengåtur på Langebjerg (ca. 2 km)

  Dag tre.

  I går turen langs kyststien til Gudhjem og oplever, Tejn, Helligdomsklipperne, evt. en afstikker til Døndalen og hyggelige Gudhjem by (21 km). I tager bussen tilbage til Sandvig.

  Vi hjælper jer gerne med at finde alle ture og hvor I skal starte og slutte. Husk at vandreferie er bedst udenfor sæsonen når temperaturen er mere tålelig.

  Tilbud i pinsen 3.-7. juni 2022 eller St. bededagsferie 12. – 16. maj 2022 – 3 nætter i dobbeltværelse inkl. linned og morgenmad for bare 1.999,-

  Ekstra nat kan tilkøbes for 500,-

  Bookes via mail på sandvig@danhostel.dk

  Læs mere om Vandreferie på Bornholm her.