Vinterferietilbud der varmer

Rabat til Ældresagens medlemmer

Med base i Kolding er I tæt på flere oplevelser i det Sønderjyske

Kalundborg Kalder: ørnens dag ved Tissø

Skal du have luft under vingerne? Fugletur og vikinger.

kalundborg kalder: gospelskole for børn

Kalundborg Kalder: gospelskole, Vor frue Kirke i Kalundborg, 300 meter fra vandrerhjemmet.

Detaljer
Hostel Danhostel Kolding
Fra dato 2019-02-08
Til dato 2019-02-23
Email kolding@danhostel.dk
Telefon 75509140

2 voksne og 2 børn u/18 Dkr. 1.050

Store dejlige familieværelser med badeværelse, ta`bare dine, mine og vores med.

2 overnatninger incl. kæmpe morgenbuffet med bagselv vafler, linnedpakke med 1 håndklæde, gratis WiFi.

Vi åbner vores nye store gæstekøkken i 2019 med TV hyggekrog og børnehjørne. I hovedhuset finder I opholdsstuen med bløde møbler og stort TV. Nyt børne Legerum med kæmpe Barbiehus, legekøkken, drager, udklædningstøj, bøger og stor blød eventyrstol til prinser og prinsesser. Ved siden af et stort Spillerum med bordfodbold, skak, dart og amerikansk pool 8-ball. Gratis parkering.

OPLEVELSER NÅR I ER I KOLDING:
UHYGGELIG KOLDINGHUS i Vinterferien
Haunted castle for børn 11. - 15. februar 2019

Der er spøgelser på det gamle kongeslot og de har brug for din hjælp til at slippe fri. Tag familien med til en spændende dag med masser af spøgefulde aktiviteter.

Inviterer Koldinghus børnefamilier med på en tidsrejse tilbage til 1268 og middelalderens Kolding, da Koldinghus første gang blev bygget som borg og grænseværn mod syd. I museets udklædningsværksted kan børn (og voksne) prøve  flotte renæssancedragter og træde ind i et maleri med renæssanceslottet Koldinghus i baggrunden, som det så ud på Christian 4.s tid. Det store maleri er, som mange kongelige portrætter var dengang, draperet med rødt fløjl og fyldt med symboler, der understreger den portrætteredes magt og rigdom.

Haunted castle for voksne 8. og 9. samt 14. - 16. februar 2019

Hvileløse sjæle har hjemsøgt Koldinghus i århundreder. Nu er det op til dig at samle trådene i et spind af bedrag, ondskab og mørk magi, så de hvileløse sjæle kan få fred. Men vogt dig – der er værre ting end genfærd i mørket! Det sker på Koldinghus

FÅ VARMEN I SLOTSSØBADETs nye Spray Park i Kolding
Kun 10 min. gåtur fra vandrerhjemmet Spray Parken er interaktiv leg med vand og vandkanoner – en leg for hele familien og især de mindste mellem 3 og 12 år. Foruden 7 forskellige bassiner, varmtvands-, morskabs og børnebassin, spabad, trænings og konkurrencebassin.  Info Slotssøbadet

TA´TIL TROPELAND I AQUADOMEN Lalandia
Mindre end 1/2 times kørsel fra Danhostel Kolding finder I danmarks største badeland Aquadomen. Sus gennem de sjove og vandvittige vandrutsjebaner, hop i bølgebassinet og rid på bølgerne i de varme vand. Dagsgæster køber billetter ved indgangen.

Priser: Voksne dkr. 280 Børn (fra 3-  12 år) dkr. 230  åben fra kl. 9.30 til 20.00 Info Aquadome