Overnatning i forbindelse med Tour de France 2022 i Danmark

  Vil du opleve Tour de France helt tæt på når alle de kendte cykelryttere besøger Danmark i de prestigefyldte løb i 2022?

   

   

  Vil du opleve Tour de France helt tæt på, når alle de kendte cykelryttere besøger Danmark i det prestigefyldte løb i 2022? Book et ophold allerede nu på et af de Danhostels, der ligger i start- og slutbyer eller langs cykelruten. Men skynd jer, for der bliver hurtigt udsolgt.

  Vores Danhostels vil løbende lægge deres overnatningstilbud op på denne side i forbindelse med Tour de France 2022 i Danmark. Hold øje med gode overnatningstilbud på cykelruterne samt i start- og målbyer her.

  Det er en stor ære, når Danmark får lov til at være vært for hele 3 etaper af Tour de France i 2022, og ude på vores Danhostels glæder de mange værter sig selvfølgelig over den gode nyhed. Sammen med resten af Danmark er vi klar til at trække i cykeltøjet og fejre den store begivenhed.

  Overnatning i forbindelse med Tour de France 2022 i København 1. etape.
  Til den første enkeltstartsetape, der køres i centrum af København, er der gode muligheder for overnatning både på vores  Danhostels i København og på Danhostel Ishøj Strand. Vil I være midt i spændingen, så skal I booke på Danhostel Copenhagen City. Hvis I vil have lidt mere ro og plads til at parkere bilen, så kan I med fordel vælge Danhostel Copenhagen Bellahøj. I kan også benytte Danhostel Ishøj Strand der har en god beliggenhed ned til vandet med gode parkeringsmuligheder. Endelig er der mulighed for overnatning på Danhostel Køge som også ligger tæt på København, og så er I heller ikke så langt fra 2. etape.

  Overnatning i forbindelse med Tour de France 2022 2. etape
  Danhostel Roskilde er et oplagt valg til jeres overnatning, hvis I vil se starten af etapen og være med til at sende cykelrytterne afsted. Hvis I stiller jer ved Roskilde Domkirke, kan I være heldige at komme med på alverdens Tv-billeder, når cykelrytterne passere kirken, der er på listen over UNESCOS verdensarv. Vil I være midt på cykelturen, kan I overnatte på Danhostel Ringsted, hvor I med sikkerhed ikke vil være langt fra der, hvor Tour de France-feltet kommer forbi.
  Vi har desværre ikke noget Danhostel i Nyborg, men I kan med fordel overnatte på vores to Danhostels i Odense, eller på vores andre Fynske Danhostels.

  Overnatning i forbindelse med Tour de France 2022 3. etape
  3. etape sættes i gang i skønne Vejle, og her åbner Danhostel Vejle op for den gode overnatning, når I vil se rytterne blive sendt afsted. Ruten går sydover mod Sønderborg, og her kan I med fordel overnatte på Danhostel Kolding eller Danhostel Haderslev på halvvejen, da den endelige rute med sikkerhed vil passere disse byer. I selve Sønderborg slår Danhostel Sønderborg City og Danhostel Sønderborg-Vollerup dørene op og velkommer jer med gode overnatningstilbud tæt på målstregen. En alternativ overnatning tæt på startbyen Vejle kunne være på Danhostel Horsens eller Danhostel Fredericia.

  God mulighed for overnatning
  Hos Danhostel er der altså gode muligheder for overnatning i forbindelse med Tour de France 2022. Men skynd jer at booke, da vi forventer, at alt vil blive hurtigt udsolgt på dagene og i ugen op til.

  Fakta om Tour de France 2022 i Danmark
  De 3 Tour de France-etaper i Danmark køres henholdsvis fredag d. 2. juli, lørdag d. 3. juli og søndag d. 4. juli.
  Etape 1. er en enkeltstart på 13 km, der køres i København. Etape 2. er 190 km lang, og køres fra Roskilde til Nyborg med afslutning på Storebæltsbroen. Etape 3. er på 170 km og køres fra Vejle til Sønderborg. Efterfølgende vil hele Tour karavanen flyve til Frankrig, hvor resten af løbet bliver afholdt.

  tour de france ruter i danmark 2021

  Aktuelle overnatningstilbud i forbindelse med Tour de France 2022 i Danmark

  Danhostel Sønderborg-Vollerup tilbud  Klik på billedet for at se flere spændende aktiviteter og seværdigheder med Go Tours

  Klik på billedet herover og opdag flere spændende oplevelser i hele Danmark med GoTour Danmark.