Nyheder

12. jan. 2017
Line Juhl Kronow
Nu kan du som medlem af enten FDM eller Ældre Sagen, opnå 10 % rabat på alle dine overnatninger på Danhostel. Altså giver disse kort nu samme muligheder som Danhostels Familiekort.
5. jan. 2017
Line Juhl Kronow
Malou og Lasse Uldahl Borch, der bestyrer Danhostel Copenhagen Amager, har en levende CSR-politik, hvor de altid er på udkig efter nye måder at vise deres sociale ansigt på - både internt på vandrerhjemmet og ude i lokalsamfundet.
19. dec. 2016
Line Juhl Kronow
Efter 25 år takker Stanna og Karsten Lund Øland af og overgiver posten til det nye værtspar Gitte Buchberg og Brian Bak.
14. dec. 2016
Line Juhl Kronow
Skal du hjem på ferie i julen, og er pladsen hos familien trang, så benyt et Danhostel i stedet. I kan få store gode familieværelser med plads til jer alle til en god pris.
14. dec. 2016
Line Juhl Kronow
Danhostel holdt ekstraordinær generalforsamling d. 12. december 2016. Det blev afholdt i eget regi på Danhostel Copenhagen Amager.
25. nov. 2016
Line Juhl Kronow
Danhostel Fjaltring er Danmarks mindste vandrerhjem og har sin helt egen specielle historie, som adskiller det fra alle de andre Danhostel-vandrerhjem. Vandrerhjemmet drives af frivillige, de eneste der får løn, er rengøringspersonalet. Sådan har driften været, siden huset blev bygget år 2000. Derfor kalder de det også for Fjaltring Gæstehus.
24. nov. 2016
Line Juhl Kronow
Det populære Danhostel Kerteminde er så velbesøgt, at der er behov for en ekstra værelsesfløj for at kunne følge med efterspørgslen. Derfor har værterne nu bedt kommunen, om lov til at udvide overnatningsstedet. Indtil videre er kommunen meget positivt stemt overfor projektet.
23. nov. 2016
Line Juhl Kronow
Der bliver fredfyldt når Winnie Topp overtager driften af Danhostel Frederiksværk og den tilknyttede Campingplads 1. januar 2017.
18. nov. 2016
Line Juhl Kronow
Efter 14 år som værter på Danhostel Gjerrild, takkede Dorthe Lyk og Torben Andersen af og overlader overnatningsstedet til det nye værtspar, der står klar til at overtage.
18. nov. 2016
Line Juhl Kronow
Bestyrelsen i Danhostel Haderslev og Haderslev Camping har doneret 5.000 kr. til en ny dambåd via ”Giv Haderslev en ny dambåd” og styregruppen Haderslev Dambåd.

Pressemeddelelser

13. dec. 2016
Anette Price

Fra ung kok i Sønderjylland til vandrerhjemsforpagter og ejer i Syddanmark og på FynSten Slot Knudsen er udlært kok fra Holdbi Kro i Sønderjylland i 1973 og allerede i 1976 blev han køkkenchef på kroen.

7. dec. 2016
Danhostel Ribe

Vi har haft et stærkt ansøgerfelt med 13 ansøgere og Claus Pedersens profil passer rigtig godt til Danhostel Ribe Vandrehjem. Claus har de sidste 15 år været ansat i LEGOLAND & LEGO i Billund, hvor han har haft ledelsesansvar for bl.a.

25. nov. 2016
Anette Price

Danhostel ønsker at være med til at sikre folkeskolens undervisningsmål

5. okt. 2016
Sankt Helene Ferie- og Kursuscenter i Tisvildeleje

Stanna og Karsten kom i 1991 til det store nybyggede feriecenter i Tisvildeleje fra et job som vandrerhjemsværter på Struer Vandrerhjem. Opgaven med at opbygge det hele fra grunden var et spændende incitament for de to unge driftige og sindige jyder.