Nyheder

11. maj. 2017
Line Juhl Kronow
TV-Øst optager programmet ’Mit Kæreste Eje’ på Danhostel Faxe torsdag den 8. juni fra klokken 14.00 til 18.00. Du kan komme med som publikum eller deltager.
5. maj. 2017
Line Juhl Kronow
Vi uddeler et super godt tilbud på standen. Bo godt og hyggeligt i 3 dage / 2 nætter inkl. Stor lækker morgenmadsbuffe, sengelinned og håndklæde.
27. apr. 2017
Line Juhl Kronow
Vicky Nielsen blev ansat som ny direktør, på Danhostel Blåvandshuk i november sidste år. Vicky er klar med en ny 5 års plan, så hun kan udføre sin primære opgave, nemlig at udvikle og fremtidssikre Danhostel Blåvandshuk.
26. apr. 2017
Line Juhl Kronow
Kom og besøg vores stand på Skolemessen i Århus. – Vi står på stand nr. 127!
24. apr. 2017
Line Juhl Kronow
Knud Hansen, der er vært på Danhostel Ebeltoft og samtidig bestyrer af Ebeltoft Idrætscenter, har bestemt ikke tænkt sig at sidde stille de næste par år. Han regner dog med, at de bliver de sidste for ham på arbejdsmarkedet.
21. apr. 2017
Line Juhl Kronow
Efter at have manglet en bestyrer i noget tid, er det lykkedes at få natklubejer Tonni Juul Poulsen til at overtage posten på Danhostel Grindsted-Billund.
6. apr. 2017
Line Juhl Kronow
Der blev meldt udsolgt, i går aftes, alle stole var solgt til Rødbeder og frikadeller. Der blev serveret almindelige frikadeller, fiskefrikadeller og vegetarfrikadeller.
5. apr. 2017
Line Juhl Kronow
Efter blot en lille uges tid, er Emil og Mikkel Triers video om mobning, blevet vist over 23.000 gange og har fået mere end 1.200 likes, samt et hav af kommentarer, der pt. ligger på 500 og som er stærkt stigende.
3. apr. 2017
Line Juhl Kronow
Efter at Danhostel Faaborg har været lukket siden sommeren 2016, er der nu endelig fundet en løsning for den manglende vært. Kurt Klindt er blevet ny forpagter af Danhostel Faaborg og vil stå for åbningen ved sæsonstart.
1. apr. 2017
Mark Kristensen
Check ind i virtuelle omgivelser med virtual reality til halv pris.

Pressemeddelelser

25. apr. 2017
Anette Price

Peer H. Kristensen, der til dagligt er direktør for VisitAarhus, begrunder sin afgang med følgende kommentarer:- Jeg har siden min tiltrædelse for tre år siden arbejdet på at få skabt vækst i Danhostel.

5. apr. 2017
Anette Price

Videoen er allerede blevet vist over 23.000 gange, den har fået flere end 1200 likes og flere end 500 kommentarer. Videoen er en del af en større antimobnings kampagne, som virksomheden Danhostel lancerede i år. Med kampagnen ønsker man at sætte fornyet fokus og debat på mobning i skolerne.

27. feb. 2017
Anette Price

Mobning i de danske skoler er fortsat et stort problem. Danhostel ønsker at sætte fokus på dette problem og udskriver derfor en konkurrence til skolerne, der skal få lærere og ikke mindst eleverne til at sætte fokus på problemet og finde løsninger.

27. jan. 2017
Anette Price

Det nye mobile check-ind system giver fremtidens gæster en bedre oplevelse Flybranchen har allerede i mange år arbejdet på løsninger, der skulle give de flyrejsende en bedre, lettere og smartere rejseoplevelse. Og nu følger både hoteller og hostels denne udvikling.