Danhostel Ribe anmeldelser

  Zsuzsa
  Solo travel, DE
  24.Sep.2021
  6,00 out of 10

  The staff was very friendly and helpful, the guest kitchen well enough equipped.
  The room was clean, but dusty and worn.

  It was okay, and I would maybe recommend a stay to a family with kids, but I wouldn't recommend it to adults travelling by themselves or in a group. I stayed some nights in the Gamle Arrest, which is in am much more charming building,has a more modern room with breakfast, sheets, towels for half the price. And it's right next to the cathedral.

  Hanne
  Couple, DK
  24.Sep.2021
  10,00 out of 10
  N/A
  Couple, DK
  23.Sep.2021
  7,50 out of 10
  N/A
  Friends, DK
  23.Sep.2021
  6,67 out of 10

  Vi lejede 2 enkeltværelser i 3 nætter med udsigt til byen og lejede sengetøj og håndklæder. Vi fik hver især kun udleveret 1 større håndklæde til både bad og brug ved håndvask. Der var ikke en håndklædestang, så man kunne hænge håndklædet op til tørring. Det var heldigt, at vi selv havde et stort badehåndklæde med, som så måtte hænges til tørre hver morgen på en af stolene i værelset. Og så måtte vi bruge det store lejede håndklæde til hænder og ansigt i løbet af dagen.
  Der var en meget stor, tung og uhåndterlig svaber til at selv svabre brusenichen med. Det var ikke nemt at gøre godt.
  Døren til badeværelset havde fugtskader for neden.
  Håndtag og dørskilt på yderdøren til det ene værelse hang kun fast med 1 meget løs skrue og var meget løst. Det er ikke sket på et par dage men over lang tid, hvor man ikke har kæret sig og vedligeholdt. Hvad sker der, hvis den sidste løse skrue falder ud, kan man så i det hele taget komme ud inde fra værelset? På døren til det andet værelse var der kun 3 skruer, og vi bemærkede at der på flere andre dørskilte udvendigt også manglede skruer. Det virker uansvarligt og ligegyldigt, at man ikke sørger for at tjekke og reparere det hele tiden. Det er jo trods alt ikke raketvidenskab. Så vis dog gæsterne den respekt at sørge for at det er i orden.
  Belysningen ved den ene seng sad monteret så langt nede på væggen, at det ikke kunne bruges til f.eks. at læse ved, da det sad nede bagved den opslåede madras bagved forreste madras. Meget usmart og ufunktionelt. Monter dog lamperne i samme højde, så de kan bruges og lyser ud i værelset.
  Den største rude var fedtet i store plamager, da vi kom.
  Vi er ældre og ville gerne komme hjem og sidde lidt sammen på det ene værelse mellem udflugterne og om aftenen. De to stole var muligvis smarte, men meget ubekvemme at sidde på.
  Den sidste eftermiddag, aften og morgen var der en forfærdelig larm på gangene og naboværelserne pga flere store skoleklasser. De klappede sengene op og i konstant, dunkede dem eller andet imod væggene, smækkede med dørene, råbte og skreg - det var et meget højt støjniveau i timevis. Ikke OK.
  Skoleklasserne havde ved morgenmaden en bordformand, som stod for at aftørre bordene. Jeg tænker at det er pga Corona. De burde også have fået besked på at aftørre stoleryggene og der på sæderne, hvor alle mennesker tager fat for at flytte stolene ind og ud. Man ved, at smitten pt mest kommer fra børn og unge, som endnu ikke er vaccinerede.
  Morgenmaden var fin og personalet var søde, flinke og venlige. Og udsigten var også vældigt fin. Og sengene udmærkede at ligge i. Og dejligt, at der er mørklægningsgardiner og et bord man kan sidde ved og skrive på og sidde med en kop the ved.
  Men prisen vi betalte for disse 3 nætter var kun godt 50 kr lavere alt ialt end det vi betalte for 2 enkeltværelser 3 nætter på det rigtigt gode Hotel Skibelund Krat, hvor vi hver især fik 2 lækre håndklæder (nye rene hver dag hvis man ønskede det) på stort nydeligt badeværelse med f.eks. håndklædestænger og hårtørrer, behagelige polstrede stole at sidde i på værelserne, store værelser med skrivebord og sofabord og god specialplads til kufferter, rigtigt klædeskab, stort badeværelse og flot rengøring hver dag, samt nydelige stuer med gode møbler vi kunne bruge, gratis avis i stuen, høj service og også fin morgenbuffet og gratis kaffe, kakao eller the i løbet af døgnet fra maskine, man selv måtte bruger, samt meget rent og lækkert hele tiden.
  Jeg synes prisen på Danhostel i Ribe er alt, alt for høj, når man sammenligner hvad man får for pengene. Og når man sammenligner med f.eks Hotel Skibelund Krat, som vi netop havde boet på også i 3 døgn. Og jeg tror ikke vi kommer igen på Danhostel i Ribe, og nok ikke på nogen Danhostel, hvis dette er standarden til den samme pris som på rigtigt gode hoteller.

  Bent
  Friends, DK
  23.Sep.2021
  8,50 out of 10

  Fin hjælp til den af deltagerne der havde brug for en ekstra madras.

  Axel
  Solo travel, DE
  21.Sep.2021
  8,00 out of 10
  Bøtter
  Couple, DK
  20.Sep.2021
  10,00 out of 10
  Kold
  Family with children, DK
  17.Sep.2021
  8,75 out of 10
  John
  Couple, GB
  17.Sep.2021
  8,75 out of 10

  Very helpful staff made provision for our late arrival and gave good advice during our stay. It was helpful to have a secure place to lock our bicycle. It was lively too sharing with a school group! The students were very well behaved despite their excitement!

  Danhostel Ribe
  Thanks. We are glad that you enjoyed your stay at Danhostel Ribe.
  Jan
  Couple, DK
  17.Sep.2021
  9,58 out of 10

  beliggenhed og service helt i top, helt sikkert vi kommer tilbage og helt sikkert vi vil anbefalde Danhostel i Ribe

  Danhostel Ribe
  Kære gæster Tak for jeres fine tilbagemelding. Det glæder os i havde et godt ophold og vi ser frem til at se jer igen på Danhostel Ribe.