Danhostel Grindsted-Billund har fundet ny lokal bestyrer.

    Line Juhl Kronow

    Efter at have manglet en bestyrer i noget tid, er det lykkedes at få natklubejer Tonni Juul Poulsen til at overtage posten på Danhostel Grindsted-Billund.

    Tonni Juul Poulsen tiltrådte som ny bestyrer i april 2017 og er derfor stadig helt ny på posten. Tonni har et klart mål om, at belægningsprocenten på Danhostel Grindsted-Billund skal helt op 100 % i højsæsonen. Ud over dette mål er der også planer om, at få aktiveret de lokale mere og få gjort opmærksom på sig selv i Grindsted. Derfor vil der snarest også blive afholdt åbent hus på stedet.

    Danhostel Grindsted-Billund ejes af NJL Group og blev for godt to år siden åbnet som vandrerhjem. Det er i dag afdøde Niels Jørgen Larsens tre børn der står for Danhostel Grindsted-Billund, ledet af Bo Larsen. Stedet beskæftiger ud over det 7 personer, herunder to håndværkere.

    Danhostel Grindsted-Billunds højsæson følger LEGOLAND´s og der kommer mange gæster både fra Danmark og udland. Man vil gerne have endnu flere gæster i skuldersæsonen og der vil tages initiativ til, at få evt. tidligere Grindsted borgere til at få øjnene op for det billige overnatningssted.

    I Danhostel kæden ser vi frem til samarbejdet med Tonni Juul Poulsen og ønsker ham velkommen i Danhostel.

    Læs mere om Danhostel Grindsted-Billund her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.