25 % rabat ved min. 2 nætter for 2 pers.

  Mandag - fredag i Naturskønne omgivelser, masser af attraktioner, cykel og vandre ruter, cykel opbevaring, lækker morgenbuffet kan til vælges.

  Med kun 10 km til vestkystens smukkeste sandstrande, 14 km til Tirpitz, 15 km til Filsø, 17 km til Skallingen, 16 km til Danmarks vestligste punkt Blåvandhuk fyr samt utallige andre smukke områder og cykle og vandre ruter, ligger vi lige i smørhullet.

  Vores hus er fyldt med nærvær og hygge. Vi har et stort aflåst cykel rum hvor cyklen også kan vaskes og klargøres til næste dag.

  Vores skønne køkkenpersonale elsker at forkæle jer og vil sætte en ære i at servere vores lækre morgenbuffet, som kan tilkøbe til jer for kun kr. 70,- pr. person. Vores værelser er lyse og rummelige med gode senge. Der er bad og toilet på værelserne samt mulighed for at lave jer en kop kaffe eller the som vi har stillet klar til jer.

  Der er tv med danske DR kanaler og WiFi i hele huset. Her må i tage jeres familie hund med for kun kr. 150,- pr. ophold.Vi vil glæde os til at tage godt imod jer og give jer en god oplevelse på vestkysten af danmark "Oksbøl".

  Linned og håndklæde ligger på værelserne og er inkl. i prisen.

  kun via telefon og eller mail.

  Telefon: +45 7527 1110
  Email: info@blaavandshuk-danhostel.dk