Værd at vide om Danhostels

  Altid et Danhostel i nærheden - Til din ferie i Danmark

  I 2023 er 58 vandrerhjem tilknyttet Danhostel-kæden, og de spænder alle vidt i forhold til udseende, indretning, faciliteter og beliggenhed. Så uanset, om du er til storby- eller friluftsliv, om du vil til Jylland eller øerne, eller om du vil have à la carte-menu eller selv lave mad, er der et Danhostel for dig.

  Alle Danhostels har enten en vært, et værtspar eller en hel værtsfamilie, som alle har et stort kendskab til lokalområdet og gerne deler ud af deres erfaringer med tips og ideer til spændende udflugter, spisesteder, aktiviteter og meget andet. I undermenuen til venstre kan du læse mere nyttig information om de generelle tiltag, der gælder for Danhostels – leder du efter flere svar, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte det enkelte hostel. Numre og mailadresser finder du ved at trykke dig rundt på Danmarkskortet på forsiden (kortet kommer frem, når du sætter musemarkøren i søgefeltet).

  Danhostels vandrerhjem er idag moderne overnatningssteder med gode senge, og for de flestes vedkommende, med toilet og bad på væreslet. Ud over overnattende feriegæster benyttes Danhostels også tit af forretningsrejsende og håndværkere på farten. Danhostels har 28 Kursuscertificerede steder med gode mødefaciliteter og 35 Lejrskole certificerede steder med fokus på gode lejrskole ophold. Ud over det er der Danhostels med stor fokus på sport, bæredygtighed, grupper, God adgang m.m.

  Om Danhostel

  Læs om Danhostels historie, kontakt, katalog, mobil app, presse, billeder, hovedkontoret m.m. lige her.

  Gode tilbud

  Se her en oversigt over aktuelle tilbud fra vores Danhostels rundt om i hele landet.

  Gaven til hele familien

  Køb et Danhostel Gavekort og forær familien en dejlig oplevelse. Fra 200,-