Billig overnatning med sjæl

  Overnatning for familier og grupper i alle størrelser

  Bliv Danhostel

  Hos Danhostel tilbyder vi gode faciliteter, hjælpsomme og servicemindede værter, hyggelig atmosfære og ikke mindst en god nats søvn – alt sammen til rimelige priser. Danhostel’s 58 hostels ligger centralt placeret i hele Danmark, og vi har konstant fokus på at vedligeholde og udvikle vandrerhjemmene, så de fremstår indbydende og tidssvarende.

  Mange Danhostels er i dag certificeret efter Danhostels certificeringskrav for dagsmøder og internater, og tilbyder topmoderne møde- og konferencefaciliteter, indrettet helt efter nutidens mødegæsters ønsker og behov. Danhostel er også ideel til studie- og lejrture eller sportsgrupper, og danner hvert år rammene om tusindvis af børn og unges årlige lejrskole, studietur eller tur med sports- og idrætsklubben.

  Danhostel-kæden fungerer som en frivillig forening og finansieres udelukkende af kædens vandrerhjem via medlemskontingenter. Kædens bestyrelse består af fem personer, og er repræsenteret af både værter, ejere og brugere. Dette sikrer en fælles inddragelse i alle beslutninger og kædens drift sker på både professionel og kommerciel vis. Bestyrelsen arbejder målrettet for kontinuerligt at udvikle kæden, så standarden fortsat lever op til gæsternes forventninger.

  Lejrskoleophold på Danhostel

  Lejrskoleophold i hele Danmark

  Nyheder

  Læs om oplevelser, konkurrencer, blogs, events, generelle nyheder og meget mere her. Vores nyheder vil løbende komme på denne side.

  Gode tilbud

  Se her en oversigt over aktuelle tilbud fra vores Danhostels rundt om i hele landet.