Danhostel Fordelskort

fordelskortanimation.gif

Med et gratis Danhostel Fordelskort får du mindst 10% rabat på jeres næste ophold hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Rabatten fratrækkes automatisk ved indtastning af kortnummeret når du booker dit værelse – let og ligetil.

Fordelskortet er et husstandskort og er således gyldigt for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand - og bosat i Danmark med en dansk adresse.

Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeovernatninger, her henvises til vores gruppeforespørgsels formular, hvor du kan bede om et tilbud, læs mere her.

For at opnå de mindst 10 % rabat med Danhostels Fordelskort, skal værelset være booket på danhostel.dk, eller på det enkelte Danhostels egen webshop, eller ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.

BEMÆRK: Kun gæster med en dansk adresse kan få et Danhostel Fordelskort. Bor du I udlandet kan du i stedet få et Hostelling International kort.


 

SÅDAN FÅR DU FORDELSKORTET

Klik i toppen af denne side hvor der står Fordelskort. Følg vejledningen og indtast dine informationer. Dit kort er klar til brug ved booking med det samme.
 
 

FORDELE VED DANHOSTEL FORDELSKORT

 
Når du har oprettet dit Fordelskort, får du adgang til en række attraktive fordele:
 
  • Altid 10 % på overnatninger når du booker direkte på danhostel.dk
  • Spændende rabatter på attraktioner og forlystelser
  • 10 % rabat på udenlandske hostels der er medlem af Hostelling International
 
RABATAFTALER
 
Danhostel har indgået en række aftaler med attraktioner, seværdigheder, museer mm. rundt omkring i landet. Du finder en liste med alle de aktuelle rabataftaler her.

 
 

FORDELSKORTET I UDLANDET
  

Du kan også bruge dit Danhostel Fordelskort i udlandet. Det kræver blot, at det pågældende vandrerhjem er medlem af Hostelling International. Hvor meget du får i rabat med dit kort, varierer fra land til land.

Her kan du finde mere information om de internationale hostels.

 

GRUPPER I UDLANDET
 
Er I en gruppe på over 10 personer, så kan én af jer nøjes med at få et Danhostel Fordelskort, I skal i nogle tilfælde også have et gratis gruppekort, dette kan bestilles her. Rejser I til et vandrerhjem i udlandet, som også er medlem af Hostelling International, anbefales det dog at I tjekker, hvordan ordningen fungerer i det pågældende land.
 

 
danhostel fordelskort header