Check-in og afbestilling

Check-in på et Danhostel finder som regel sted mellem kl. 16 og 18. På Danhostels i København kan du dog checke ind allerede fra kl. 14. En reservation er som udgangspunkt kun gældende til klokken 17 på ankomstdagen, med mindre andet er aftalt på forhånd.

På ethvert Danhostel kan du komme og gå døgnet rundt, når du først har fået nøglen til dit værelse.

På afrejsedagen skal værelserne normalt forlades kl. 9 og vandrerhjemmet kl. 10. Afbestilling Med mindre andet er aftalt med det pågældende Danhostel, gælder følgende regler for afbestilling.

Ophold på én eller to overnatninger kan afbestilles op til tre dage før ankomstdagen med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 100 kr. i gebyr. pr. værelse. Herefter er aftalen bindende, og du kan derfor ikke modtage tilbagebetaling for et ophold. Ophold på tre overnatninger eller mere kan afbestilles op til syv dage før ankomstdagen med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 100 kr. i gebyr. pr. værelse. Herefter er aftalen bindende, og du kan derfor ikke modtage tilbagebetaling for et ophold.

Overstående gælder hvis ikke andet er oplyst i det pågældende Danhostels egne betingelser, som kan ses i forbindelse med booking. Vær derfor opmærksom på, at nogle Danhostels kan have andre regler og gebyrer, som ikke er nævnt her, det vil stå i betingelserne ved booking.