Kommandøren og kaskelotten

  En cykeltur på historiens vingesus forbi kommandørgårde og vadehav
  Kommandøren og kaskelotten tager jer til det smukke Rømø, som det kun kan opleves på cykel eller gåben. Cykelturen går gennem klitlandslandskaber og smukke blomsterbede, når I cykler fra Havneby igennem de små landsbyer, forbi historiske seværdigheder, spændende museer og andre skønne naturoplevelser.
  Som en del af de 26 panoramaruter i Danmark, er der gode muligheder for bespisning, særlige oplevelser og overnatning på ruten. I kan bl.a. overnatte hos Danhostel Rømø, hvor værtsparret byder jer velkommen på den charmerende kommandørgård fra midten af 1700-tallet. Her kan I få en bid af den vidunderlige vadehavskultur, der for alvor indbyder til massevis af udendørsaktiviteter. Når I er ved at være ved vejs ende, kan I passende besøge Lakolk Strand. Her får I mulighed for at køle ned eller nyde den eventuelt medbragte frokostkurv, inden turen går videre tilbage til Havneby.
  Kommandøren og kaskelotten er bestemt en cykeltur værdig, hvis I ikke er bange for lidt vind i håret, og gerne vil opleve smukke Rømø.
  Læs mere om ruten her.
  Tilbage til Cykelruter I Danmark