Mellem hav og fjord

  En cykeltur igennem klitplantager og smukke landskaber
  Start med fordel turen i Bork Havn, hvor I finder gode muligheder for cykeludlejning hos Feriepartner Bork Havn. Her er der cykler i mange forskellige størrelser.


  Derefter går turen nordpå når I kører så tæt på vandet som muligt langs skønne Ringkøbing Fjord. Snoede og flade stier inviterer til et roligt tempo, så I kan nå at få det hele med. Ruten byder på spændende oplevelser i form af historiske seværdigheder og smukke landskaber. Se bl.a. Ringkøbing-Skjern Museum der huser historiske husdyrsracer og udstillinger om gamle dage.


  Hop af cyklen og tag en velfortjent pause, når I kommer til Bork Kro, hvor I kan få forfriskninger inden turen går videre til Nørre Nebel. Her finder I også gode spisesteder og spændende butikker.


  På den sidste strækning finder I smukke klitplantager og spændende museer. Oplev bl.a. den friske havluft ved Naturpark Vesterhavet eller Nymindegab Museum. Der venter jer også gastronomiske oplevelser på Nymindegab Kro, hvis I kan spise lidt, inden turen går videre tilbage mod Bork Havn.


  Mellem hav og fjord er en spændende og fredelig rute, som særligt egner sig til familier, der vil opleve den danske natur med hænderne på styret. Cykeltiden er ca. 3½ time for voksne med en gennemsnitsfart på 12 km/t.


  Læs mere om ruten her.


  Tilbage til Cykelruter I Danmark