500.000 overnattene gæster hos Danhostel Ribe

03. Mar. 2015
Julia Schmidt

Siden Jens Philipsen blev leder i 1986, har Danhostel Ribe haft 500.000 overnattende gæster, og det bliver fejret!

Danhostel Ribe er, ud over det sædvanelige, i rigtig godt humør i disse dage. Siden Jens Philipsen blev leder i 1986, har Danhostel Ribe nemlig haft 500.000 overnattene gæster. 

I Den forbindelse har Jens og Danhostel Ribe besluttet at give en gave til det smukke, bevaringsværdige skib Johanne Dan, der ligger i Ribe å, hvortil Danhostel Ribe har udsigt.
Gaven lyder på 20.000 kr., og er blevet givet den 27. februar, til Ribe Træskibslaug, der har til opgave at vedligeholde skibet. 

Grunden til gaven er, at skibet har betydet meget for Danhostel Ribe gennem årene, fordi det er en del af den helt fantastiske udsigt der er fra vandrerhjemmet.
"Vores udsigt er en attraktion i sig selv, og der er vidst ingen tvivl om, at det Ribes mest fotograferede motiv. (..) Nogle af vores stamgæster beder om at få det samme værelse hver gang de besøger os, og mest efterspurgt er naturligvis vores dejlige 2. sals værelser med dobbeltseng, eget badeværelse og Ribes mest enestående udsigt". 

Danhostel Ribe har 170 senge og 40 værelser, hvor i kan bo godt og billigt. 

Læs mere om Danhostel Ribe og book jeres næste overnatning her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.