500.000 overnattene gæster hos Danhostel Ribe

03. Mar. 2015
Julia Schmidt

Siden Jens Philipsen blev leder i 1986, har Danhostel Ribe haft 500.000 overnattende gæster, og det bliver fejret!

Danhostel Ribe er, ud over det sædvanelige, i rigtig godt humør i disse dage. Siden Jens Philipsen blev leder i 1986, har Danhostel Ribe nemlig haft 500.000 overnattene gæster. 

I Den forbindelse har Jens og Danhostel Ribe besluttet at give en gave til det smukke, bevaringsværdige skib Johanne Dan, der ligger i Ribe å, hvortil Danhostel Ribe har udsigt.
Gaven lyder på 20.000 kr., og er blevet givet den 27. februar, til Ribe Træskibslaug, der har til opgave at vedligeholde skibet. 

Grunden til gaven er, at skibet har betydet meget for Danhostel Ribe gennem årene, fordi det er en del af den helt fantastiske udsigt der er fra vandrerhjemmet.
"Vores udsigt er en attraktion i sig selv, og der er vidst ingen tvivl om, at det Ribes mest fotograferede motiv. (..) Nogle af vores stamgæster beder om at få det samme værelse hver gang de besøger os, og mest efterspurgt er naturligvis vores dejlige 2. sals værelser med dobbeltseng, eget badeværelse og Ribes mest enestående udsigt". 

Danhostel Ribe har 170 senge og 40 værelser, hvor i kan bo godt og billigt. 

Læs mere om Danhostel Ribe og book jeres næste overnatning her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år
| Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.

Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.