500.000 overnattene gæster hos Danhostel Ribe

  03. Mar. 2015
  Julia Schmidt

  Siden Jens Philipsen blev leder i 1986, har Danhostel Ribe haft 500.000 overnattende gæster, og det bliver fejret!

  Danhostel Ribe er, ud over det sædvanelige, i rigtig godt humør i disse dage. Siden Jens Philipsen blev leder i 1986, har Danhostel Ribe nemlig haft 500.000 overnattene gæster. 

  I Den forbindelse har Jens og Danhostel Ribe besluttet at give en gave til det smukke, bevaringsværdige skib Johanne Dan, der ligger i Ribe å, hvortil Danhostel Ribe har udsigt.
  Gaven lyder på 20.000 kr., og er blevet givet den 27. februar, til Ribe Træskibslaug, der har til opgave at vedligeholde skibet. 

  Grunden til gaven er, at skibet har betydet meget for Danhostel Ribe gennem årene, fordi det er en del af den helt fantastiske udsigt der er fra vandrerhjemmet.
  "Vores udsigt er en attraktion i sig selv, og der er vidst ingen tvivl om, at det Ribes mest fotograferede motiv. (..) Nogle af vores stamgæster beder om at få det samme værelse hver gang de besøger os, og mest efterspurgt er naturligvis vores dejlige 2. sals værelser med dobbeltseng, eget badeværelse og Ribes mest enestående udsigt". 

  Danhostel Ribe har 170 senge og 40 værelser, hvor i kan bo godt og billigt. 

  Læs mere om Danhostel Ribe og book jeres næste overnatning her

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Mød værterne på Danhostel Haderslev
  | Cecilie Karlsson

  Et stenkast fra Haderslev bymidte og med den smukkeste udsigt, finder du Danhostel Haderslev. Her står værterne Helle og Flemming klar til at tage imod gæster med åbne arme og sikre et skønt ophold.

  Mød værterne på Danhostel Helsingør
  | Cecilie Karlsson

  Mød Nicolai, værten på Danhostel Helsingør