5.B på Bakkeskolen i Kolding vandt Danhostel mobbekonkurrence

14. Jun. 2017
Line Juhl Kronow

De kan nu se frem til et 3 dages lejrskoleophold på et Danhostel. Der var hele 40 skoler der deltog i konkurrencen og der kom 70 forskellige bud på, hvordan man kan løse problemet med mobning i skolen.

Konkurrencen blev udskrevet i februar måned og sendt ud til samtlige skoler i Danmark. Opgaven lød: ”Find mindst tre gode idéer til måder man kan blande sig på, når der er mobning i klassen”. Og i går kunne Danhostels direktør Ole Andersen overraske 5.B på Bakkeskolen i Kolding med en kæmpe gavecheck på et lejrskoleophold

 

God idé gav udslaget
5.B vandt konkurrencen, fordi de kom med en rigtig god idé, som mange klasser landet over ville kunne få glæde af. Idéen gik ud på at skabe QR koder, der giver adgang til fælleslege, der kan styrke sammenholdet i klassen.
”Det er en enkel, nutidig og sympatisk idé”. Lyder begrundelsen fra meddommer Helle Rabøl Hansen.

Top 3 i konkurrencen:
1. præmie: Et lejrskoleophold på Danhostel til en værdi af kr. 20.000. Vinder: 5. B, Bakkeskolen, Kolding
2. præmie: Is til hele klassen. Vinder: 7. A, Lindegårdsskolen, Lyngby
3. præmie: Is til hele klassen. Vinder: 8. B, Hørsholm Skole

Danhostel giver en stor tak til ALLE de skoler, klasser og elever, som deltog i konkurrencen. Vi håber det har været lærerigt og hjulpet med til, at sætte fokus på bekæmpelse af mobning, ude på de forskellige skoler.

Læs pressemeddelelsen i forbindelse med præmieoverrækkelsen her

Læs mere om Danhostel for lejrskoler her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.