5.B på Bakkeskolen i Kolding vandt Danhostel mobbekonkurrence

14. Jun. 2017
Line Juhl Kronow

De kan nu se frem til et 3 dages lejrskoleophold på et Danhostel. Der var hele 40 skoler der deltog i konkurrencen og der kom 70 forskellige bud på, hvordan man kan løse problemet med mobning i skolen.

Konkurrencen blev udskrevet i februar måned og sendt ud til samtlige skoler i Danmark. Opgaven lød: ”Find mindst tre gode idéer til måder man kan blande sig på, når der er mobning i klassen”. Og i går kunne Danhostels direktør Ole Andersen overraske 5.B på Bakkeskolen i Kolding med en kæmpe gavecheck på et lejrskoleophold

 

God idé gav udslaget
5.B vandt konkurrencen, fordi de kom med en rigtig god idé, som mange klasser landet over ville kunne få glæde af. Idéen gik ud på at skabe QR koder, der giver adgang til fælleslege, der kan styrke sammenholdet i klassen.
”Det er en enkel, nutidig og sympatisk idé”. Lyder begrundelsen fra meddommer Helle Rabøl Hansen.

Top 3 i konkurrencen:
1. præmie: Et lejrskoleophold på Danhostel til en værdi af kr. 20.000. Vinder: 5. B, Bakkeskolen, Kolding
2. præmie: Is til hele klassen. Vinder: 7. A, Lindegårdsskolen, Lyngby
3. præmie: Is til hele klassen. Vinder: 8. B, Hørsholm Skole

Danhostel giver en stor tak til ALLE de skoler, klasser og elever, som deltog i konkurrencen. Vi håber det har været lærerigt og hjulpet med til, at sætte fokus på bekæmpelse af mobning, ude på de forskellige skoler.

Læs pressemeddelelsen i forbindelse med præmieoverrækkelsen her

Læs mere om Danhostel for lejrskoler her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.