Årets aprilsnar 2016: Til sommer skifter danhostel logo farver

  Line Juhl Kronow

  APRILSNAR: I mange år har man kunne genkende Danhostels logo på den blå og hvide farve. Et roligt look der har skabt genkendelse i flere år. Tiden er dog løbet fra dengang, hvor Danhostels var vandrerhjem med sovesale og toilet på gangen. Derfor skal logoet også følge med tiden, og i takt med at Danhostel er blevet mere moderne, skal logoet også være det.

  Plads til alle
  Vi har med de nye farver forsøgt, at ramme et mere feminint look, for at tiltrække det kvindelige segment. Vi har dog for ligestillingens skyld, bevaret noget blåt/turkis i logoet. Med den nye pink og turkise farve står Danhostel nu med et kønsneutralt logo, der sikre at ingen kan føle sig stødt. Det er vigtigt for Danhostel at vise at vi har plads til alle, til unge, ældre og familier i alle størrelser.

  Store overvejelser
  Det er altid en stor ting at skifte logo, og derved sit brand og genkendelighed ud. Men med denne løsning bevarer vi logoet i sin nuværende form, og ændre kun ved farvene. Det betyder at vi bevare genkendeligheden. Løsningen betyder dog alligevel, at det bliver en bekostelig affære for Danhostel, der kommer til at skulle udskifte samtlige skilte, flag, dyner, puder og alt andet materiale med logo på. Derfor bliver det også en glidende overgang, der som nævnt starter midt i højsæsonen 2016. Danhostel direktør Ole Andersen mener dog, at det vil være en god investering og at omkostninger nemt blevet tjent hjem igen, med det nye image Danhostel får.

  Klage fra Sverige
  Hele idéen til de nye farver er kommet efter at bl.a. Sverige har lagt massivt pres på Danhostel, for at få udskiftet det de mente var et meget maskulint logo, med et mere kønsneutralt. De foreslår gule og blå farver som helt sikkert til tiltrække flere svenskere, men vi foretrækker vores egen nationalfarver, og har fundet dette kompromis.

  Flere farver på vej i 2017
  Danhostel håber, at alle gæster vil tage godt imod de nye farver, som også vil blive et gennemgående tema på alle Danhostels fremover. Således vil der bliver forlangt, at alle nyanskaffede møbler, senge osv. er i en af de to farver, og ligeledes skal alle vægge, efterhånden males i de genkendelige pink og turkise farver. Alle Danhostels vil således ende som dødsmarte designer hostels, med et farvetema som ingen nogensinde vil komme sig over. Tak for kaffe, siger Danhostels direktør Ole Andersen mens han stolt klapper i sine hænder, og viser Danhostel værternes nye fine blå og pink uniform frem. Af hensyn til evt. yngre læsere har vi valgt ikke at bringe billedet her.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.