Æsel, gebis, børn - se hvad folk glemmer på vores Danhostels

31. Jul. 2015
Kåre Welinder

Se top 10-listen over de mest vanvittige ting, gæster har efterladt på Danhostel, hvor især nummer 10 minder om en helt bestemt film

Oftest er det uskyldige ting som eksempelvis shampoo, en strømpe, nøgler eller et ur, som gæster glemmer.
Men som listen, der er udarbejdet i samarbejde med en lang række Danhostels viser, så kan det også være højst besynderlige ting, gæsterne efterlader.

1. Cykelhjem
En cyklist glemte sin cykelhjelm på cykelferien i det midtjyske. Det vides ikke, om det var en dårlig hjelm, om ferien var slut eller om vedkommende bare ville have luft til issen.

2. Bedstefars jakkesæt
En studerende fra RUC i Roskilde havde glemt bedstefars gamle jakkesæt. Og ikke nok med at det var synd for bedstefar. Den studerende havde også forlagt sit dankort i jakken.

3. I-pod
Hvis musikmaskinen var blevet ladet med god musik og masser af lydbøger til ferien, så er det en dum ting at lade ligge. Og da den blev efterladt på en populær dansk ø, så er den endnu sværere at få hentet, hvis først færgen er bordet.

4. Vielsesringe
To Danhostels beretter om glemte vielsesringe, begge med indgraveret navn. Den ene skulle diskret sendes til gæstens arbejdsplads, mens den anden aldrig blev hentet. Måske vedkommende fejrede skilsmissen på et Danhostel?

Bonuspunkt
Listen afbrydes for en kort bemærkning for at nævne, at de fleste Danhostels kan yde en helt speciel service. Der bliver glemt så mange mobilopladere, at næsten ligegyldigt hvilken mobil du medbringer under dit ophold, så kan du altid låne en mobiloplader i receptionen.

BOOK DIT OPHOLD PÅ ET DANHOSTEL HER

5. Massageapparat
Alt efter hvilken type "massageapparat" der er tale om, så ville vedkommende nok virkelig ønske, at det ikke var blevet glemt. I hvert fald hvis det skal hentes senere i receptionen, så kunne det blive pinligt.

6. Økse
En genstand, man under normale omstændigheder ikke lader ligge i vindueskarmen eller i sæbeholderen i bruseren. Måske vandrehjemmet har haft huggeblok på værelset, så den ganske anonymt har siddet deri ved udcheckning. Og hvorfor har man i øvrigt en økse med på vandrerhjem?

7. Æsel
Der er mange regler, der skal overholdes på et Danhostel. Men på reglementerne står der oftest intet om, at æsler ikke må medbringes på værelserne. Til alt held for dette vestjyske vandrerhjem var der tale om et oppusteligt æsel, hvad det så end lavede der.

8. Russisk dypkoger
I en tid med elkedler, kogekander og komfurer på vores Danhostel, så må man undres, når en ca. 30 cm lang dypkoger af russisk fabrikat ender i en skuffe for glemte sager på Nordsjælland.

Et stort monstrum, der på kort tid ville kunne opvarme en hel gryde, men som tilsyneladende ikke spillede en vigtig rolle for resten af ejermandens ferie. Måske han/hun har købt en el-kedel?

9 Gebis og høreapparat
Har disse to vigtige genstande tilhørt den samme person, så kan vedkommende ikke have været til meget gavn bagefter. De meget personlige ejendele er begge glemt fra samme Danhostel på Sydsjælland. Har denne gæst indtaget morgenmaden på vandrerhjemmet, så har menuen nok stået på youghurt, kaffe og mælk, hvorefter receptionisten ved afgang forgæves har råbt efter gæsten, at han har glemt sit gebis og ... HØREAPPARAT.

10. Barn
På Danhostel Vejen er det ikke en ting der er glemt, men i bedste Hollywood-"Alene Hjemme"-stil, et barn!
 
"En svensk familie checkede ud efter at have boet fire dage i en af vores hytter. De kørte af sted, men vendte tilbage efter en halv time, helt røde i hovedet, og bad om at få nøglen til hytten. De havde fortsat ferien med deres to børn i retning mod Vesterhavet, hvor et af børnene pludselig spurgte mor og far: Hvor er lillebror henne? Forældrene havde kigget på hinanden, begge overbeviste om, at den anden havde pakket lillebror i bilen. Så forældrene kom rystede tilbage, fik nøglen, og fandt lillebror sovende helt roligt i sin autostol på spisebordet i hytten. Så alt endte heldigvis godt, og familien fortsatte ferien vestpå."

Sådan bliver historien fortalt af personalet på Danhostel Vejen, og så melder to spørgsmål sig. Var familien superstressede af sommerferie, kunne de ikke lide deres barn, eller havde de bare en enormt stor bil, så de ikke kunne se alle deres børn. I hvert fald glemmer de formentlig ikke et barn på ferien igen.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.