APRILSNAR 2017: Bo på Danhostel i virtual reality!

01. Apr. 2017
Mark Kristensen

Check ind i virtuelle omgivelser med virtual reality til halv pris.

Virtual reality har for alvor taget verden med storm og der er ingen tvivl om, at det er en af de mest populære digitale trends i øjeblikket. Danhostel er selvfølgelig med i den teknologiske udvikling og som noget helt nyt, tilbyder vi nu alle vores værelser som høj-opløselige oplevelser i virtual reality.

Mærk atmosfæren, snak med vores flinke værter eller drik en kop kaffe og oplev den hyggelige stemning – alt sammen fra komforten i dit eget hjem. Hent vores gratis app og tag på opdagelse med dem du holder af eller som enkeltrejsende. Det kræver blot en smartphone og en virtual reality brille.

Danhostel VR-appen understøtter både Oculus Rift og HTC Vive, men du kan også bruge Googles Cardboard-løsning og mange andre. Med et par høretelefoner kan du for alvor leve dig ind i den virtuelle verden med stereoskopisk lyd i overbevisende klarhed.

Book allerede i dag til halv pris – Danhostel holder åbent året rundt, når du booker i virtual reality.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af sjov og leg med Danhostel VR.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.