APRILSNAR 2017: Bo på Danhostel i virtual reality!

01. Apr. 2017
Mark Kristensen

Check ind i virtuelle omgivelser med virtual reality til halv pris.

Virtual reality har for alvor taget verden med storm og der er ingen tvivl om, at det er en af de mest populære digitale trends i øjeblikket. Danhostel er selvfølgelig med i den teknologiske udvikling og som noget helt nyt, tilbyder vi nu alle vores værelser som høj-opløselige oplevelser i virtual reality.

Mærk atmosfæren, snak med vores flinke værter eller drik en kop kaffe og oplev den hyggelige stemning – alt sammen fra komforten i dit eget hjem. Hent vores gratis app og tag på opdagelse med dem du holder af eller som enkeltrejsende. Det kræver blot en smartphone og en virtual reality brille.

Danhostel VR-appen understøtter både Oculus Rift og HTC Vive, men du kan også bruge Googles Cardboard-løsning og mange andre. Med et par høretelefoner kan du for alvor leve dig ind i den virtuelle verden med stereoskopisk lyd i overbevisende klarhed.

Book allerede i dag til halv pris – Danhostel holder åbent året rundt, når du booker i virtual reality.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af sjov og leg med Danhostel VR.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre modtager vinterstrik fra Danhostel kæden
| Anette Brylov Hansen

- Vinterstrikket er en del af Danhostels landsdækkende kampagne ”Strik for en sag”
Der var stor glæde på Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel i dag kom forbi med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder.

Danhostel søger sekretariatschef til forretningsudvikling
| Danhostel

Vil du være med til at gøre Danhostel til det foretrukne overnatningssted i Danmark for familier og grupper, med fokus på fællesskab og bæredygtighed?