APRILSNAR 2017: Bo på Danhostel i virtual reality!

01. Apr. 2017
Mark Kristensen

Check ind i virtuelle omgivelser med virtual reality til halv pris.

Virtual reality har for alvor taget verden med storm og der er ingen tvivl om, at det er en af de mest populære digitale trends i øjeblikket. Danhostel er selvfølgelig med i den teknologiske udvikling og som noget helt nyt, tilbyder vi nu alle vores værelser som høj-opløselige oplevelser i virtual reality.

Mærk atmosfæren, snak med vores flinke værter eller drik en kop kaffe og oplev den hyggelige stemning – alt sammen fra komforten i dit eget hjem. Hent vores gratis app og tag på opdagelse med dem du holder af eller som enkeltrejsende. Det kræver blot en smartphone og en virtual reality brille.

Danhostel VR-appen understøtter både Oculus Rift og HTC Vive, men du kan også bruge Googles Cardboard-løsning og mange andre. Med et par høretelefoner kan du for alvor leve dig ind i den virtuelle verden med stereoskopisk lyd i overbevisende klarhed.

Book allerede i dag til halv pris – Danhostel holder åbent året rundt, når du booker i virtual reality.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af sjov og leg med Danhostel VR.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.