APRILSNAR 2017: Bo på Danhostel i virtual reality!

01. Apr. 2017
Mark Kristensen

Check ind i virtuelle omgivelser med virtual reality til halv pris.

Virtual reality har for alvor taget verden med storm og der er ingen tvivl om, at det er en af de mest populære digitale trends i øjeblikket. Danhostel er selvfølgelig med i den teknologiske udvikling og som noget helt nyt, tilbyder vi nu alle vores værelser som høj-opløselige oplevelser i virtual reality.

Mærk atmosfæren, snak med vores flinke værter eller drik en kop kaffe og oplev den hyggelige stemning – alt sammen fra komforten i dit eget hjem. Hent vores gratis app og tag på opdagelse med dem du holder af eller som enkeltrejsende. Det kræver blot en smartphone og en virtual reality brille.

Danhostel VR-appen understøtter både Oculus Rift og HTC Vive, men du kan også bruge Googles Cardboard-løsning og mange andre. Med et par høretelefoner kan du for alvor leve dig ind i den virtuelle verden med stereoskopisk lyd i overbevisende klarhed.

Book allerede i dag til halv pris – Danhostel holder åbent året rundt, når du booker i virtual reality.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af sjov og leg med Danhostel VR.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.