Bo på et fly, og syv andre ting du ikke vidste

    Jumbo HostelJumbo Hostel

    Der findes over to millioner hostels over hele verden, og der kommer stadig flere til. Billig overnatning er populært som aldrig før, og med de løbende forbedringer har det aldrig været billigere og bedre at bo på hostel.

    Alle størrelser og former

    Vandrerhjem er af mange kendetegnet ved store sovesale og fællesspisning, men sådan er det langt fra. Alle vandrerhjem er kendetegnet ved at være vidt forskellige. Vidste du for eksempel, at der findes hostels, hvor man sover i senge ombord på et skib eller fly? I Amsterdam kan man bo på den flydende Hostelboat Anna Maria ll, og i Stockholm kan du gå til køjs i en Boeing 747 på Jumbo Hostel.

    Hostel og turistbureau

    Mange hostels både i Danmark og udlandet tilbyder udover god stemning og billig overnatning at arrangere aktiviteter i lokalområdet. Derudover samarbejder mange hostels med lokale turarrangører.

    Gratis mad

    På mange hostels er der morgenmad inkluderet. Det kan være alt fra sandwich til overdådige morgenbuffeter, som du finder på mange Danhostels.

    Ferie for familien

    Mange hostels har værelser specielt indrettet til familier, og mange Danhostels er indrettet med henblik på ferie for familier og voksne, og ikke kun for unge som det tidligere var tilfældet mange steder. Nogle hostels er specifikt begrænset til forskellige aldersgrupper.

    Fællesskab og barskab

    På alle Danhostels er der hyggelige fællesarealer, hvor rejsende kan mødes og dele rejseerfaringer, tips og oplevelser. Mange hostels har desuden en bar på stedet.

    Internet og swimmingpool

    Mange hostels tilbyder gratis internet, nogle har swimmingpool og andre har motionscenter. Klik ind på hihostel.com og se alle mulighederne.

    100 år gammel ide

    I 2009 var det 100 år siden, at verdens første permanente vandrerhjem åbnede dørene for gæster. Vandrerhjemmet ligger på slottet Altena i det vestlige Tyskland og eksisterer stadig i dag.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.